joi, octombrie 11, 2012

A venit toamna

ramin la ideea ca blogul a pierdut teren , de cind a aparut facebook! ma gindeam eu zilele acestea la cam ce ar trebui sa apara, ca sa ramina facebook de caruta! ca doar nu se opreste evolutia aici! si tot gindindu-ma eu , am constatat ca ar fi cazul sa mai imbrac pozele din vara din ultima postare! ca prea sint de concediu , timp in care toamna s-a instalat ca lumea! daca va ramine asa ca acum, perfect! mai ales ziua de ieri in Neuwied, soarele acela blind, care mingiia parca! de iti vine sa spui, Doamna Toamna, nu poti sta un pic  mai mult???si nu m-a rabdat inima sa nu adaug si un pic de toamna in Roermond!!!

7 comentarii:

vergi spunea...

ha,ha! niciun comentar? ce am zis eu blog vs FB? drama baby, drama!

Mihai spunea...

:))) Ai dreptate! FB a inghitit activitatea unor blogeri! Asta-i viata!

vergi spunea...

@Mihai: mare pacat, ptc. FB inseamna contact rapid dar blogul era si un pic de literatura, avea farmecul lui! sa vedem ca va inghiti FB ca doar nu o sa ramina pe vecie in mod precis!!!!

Anonim spunea...

buna. arati f. bine. daca vrei sa vorbim da-mi un semn pe robert_stelian1000@yahoo.com
te pup

Anonim spunea...

These are really enormous ideas in on the topic of blogging.
You have touched some pleasant factors here. Any way keep up wrinting.


my weblog: Mario Lemieux Black Jersey

Anonim spunea...

What's up Dear, are you really visiting this website daily, if so then you will without doubt obtain fastidious experience.

My website; Cheap Louis Vuitton Bags

viorica spunea...

Chiar drama baby pentru blog!Pâna si eu,care ma uitam mereu pe bloguri,am si uitat ca exista,iar acum recunosc,am intrat din greseala,dar nu regret,fiindca mi-a facut mare placere sa vad frumoasele poze postate.