duminică, aprilie 08, 2012

Duminica florilor


Sfinta Duminica de Florii era pt. familia noastra, cum desigur si pt.milioanele de familii una din cele mai frumoase sarbatori ale anului. Era duminica , in care de dimineata pina seara venea cite cineva la noi sa ii felicite pe mami si pe tati, asteptati desigur cu mult drag si voiosie. Toata copilaria m-a fascinat aceasta nemaipomenita potrivire de nume, Mami Florica si Tati Florian. Asa ca astazi pe linga gindurile bune trimise tuturor cu nume de flori in frunte cu micul nostru Florian , gindul meu se indreapta si catre cei mai minunati dintre parinti. Folosesc un mic aranjament floral facut astazi de Viorica in camera lui Mami din Bucuresti. Danke Schwesterchen, ca te-ai gindit sa ne faci o bucurie. Care bucurie o dau cu drag mai departe!
La multi ani si multa sanatate tuturor cu nume de floari!

2 comentarii:

Viorica spunea...

Primul meu gând în ziua de Florii,se îndreapta cu recunostinta pentru tot ce au facut pentru noi,spre parintii nostri cu nume binecuvântate,de flori,iar amintirile mi se întorc tot în copilarie,asa ca si tie,la zilele onomastice ale lor din care nu lipseau vestita salata boeuf,prajiturile,vinul si desigur musafirii.

vergi spunea...

@Viorica: si desi mereu se faceau aceste bunatati, parca de Florii si de Pasti aveau un gust deosebit! imaginea cea mai pregnanta ramine mami in capodul ei de matase, pe care il imbraca doar duminica si tati, care nu a uitat niciodata sa aduca flori.