luni, mai 28, 2012

Zandvoort

 Mare Nordului e la fel de albstra!!!
 Ca peste tot sporturi nautice la inaltime, vine e destul!!!
 Pescarusi in zbor, deloc fricosi, vin pina aproape de tine!
 O mica crisma de la 1571!!! berea insa nu la fel de veche!!!!
 O masa ciudata, ce o fi reprezentind?
 Statul nostru major!!!!
la numai 200 km de noi se afla renumita statiune olandeza, de data asta in absoluta concurenta cu Mallorca! profitind de faptul ca aici e si azi sarbatoare ( Rusaliile ) ne-am permis un mic concediu la mare, fara sa speram macar ca vom da de o vara adevarata! nu cred ca as gasi cuvintele potrivite sa descriu minunatia drumului, frumusetea oraselor prin care am trecut, Marea Nordului transformata pt. citeva zile in Mediterana! mai bine las cele citeva poze sa vorbeasca. Ca sa nu spun, un drum in Olanda fara bicicleta , nu exista!!! asa ca am luat cu noi si batrina mea bicicleta!

6 comentarii:

Viorica spunea...

Minunate fotografii!Una mai frumoasa ca alta!Ma bucur ca ati avut un weekend atât de placut în Olanda,unde la tot pasul întâlnesti locuri minunate,case sau cladiri parca scoase din povesti,cum e acea crâshma veche de sute de ani.

vergi spunea...

@Viorica: Olanda e mica dar foarte frumoasa, cred ca orasele olandeze au cea mai frumoasa si indrazneata arhitectura!nu ma saturam in drum spre plaja sa nu admir fiecare casa in parte!! cu geamuri mari, fara perdele si teama ca ma vede cineva!!! ca sa nu mai spun ca e deja o minune sa prindem in luna mai asa o vreme minunata!

Mihai spunea...

Trebuie sa vad si eu, ca sa ma conving ca a fost real! :)

Vergi spunea...

@Mihai: Olanda e la doi pasi de noi, cu prima ocazie hoinarim in pic!

laura spunea...

Superbe locuri si mai superbe poze!
Arati atit de bine,ma bucur ca am asa o verisoara deosebita si la vorba si la port....!
Si ce-mi place mai mult,e ca nu va lasati,stiti sa profitati din plin de timpul vostru liber binemeritat dupa ore si ore de munca.

vergi spunea...

@Laura: ai perfecta dreptate, adica sintem cumva obligati sa ne gindim si la noi, prea ar fi viata doar munca si stress! asa ca ne straduim sa le facem pe toate si chiar reusim. Multumesc pt.vorbele bune! imi pare rau ca abia azi am descoperit comentariul dar am fost doua saptamini in Romania , unde nu am verificat posta!