joi, august 30, 2012

Mallorca 2012

Mallorca din vara asta nu cred ca se deosebeste de cea de vara trecuta, de acum doi ani sau de anul viitor! insula ramine o incintare pt. ochi si pt. suflet, in putine locuri strabatute ne-am simtit asa de bine ca aici! fiecare concediu din ultimii sase ani a fost un fel de intors acasa. Nu ne-am dorit decit liniste, mare si mult soare. Le-am avut din plin!

5 comentarii:

Mihai spunea...

Uite cum, cu incetul, FaceBook-ul "bate" blogul. Am observat si eu ca nu mai am comentarii pe blogul meu, exceptandu-le pe cele din partea voastra, asa ca eu unul m-am hotarat sa ma opresc pt. o perioada cu activitatea pe-acolo, lasandu-l doar ca simplu site despre activitatea mea literar-artistica. Fotografiile voastre sunt foarte frumoase, arata clar ce concediu frumos ati avut. La cat mai multe si mai frumoase, de-aici inainte! :)

vergi spunea...

@Mihai: asadar s-a adeverit, ce am spus cindva, renunt la blog, ptc. e batut de FB. Dupa care am descoperit ca mai e citit din cind in cind si de dragul celor care il citeau, am mai scris.Cum majoritatea are FB , voi putea si eu renunta un timp. Cu regretul ca pe blog chiar un pic de literatura se facea, erau atitea teme interesante. Am doar o curiozitate, ce va bate in viitor FB????

laura spunea...

Minunate poze,se vede ca ati petrecut de neuitat.Referitor la blog,nu cred ca e inutil si mi se pare mai intim,e o comunicare mai mult in familie zic eu,si nu e rau!

vergi spunea...

@Laura: ai perfecta dreptate, si mie mi se pare nedrept sa dispara o forma, care cit de cit pretindea un pic mai mult decit o comunicare dar uite , societatea merge inainte si te miri ce mai descopera si pe cit posibil, cit mai simplu si fara efort! ori FB e absolut fara efort, citeva poze si gata! uitindu-ma eu insa in urma la blogul meu si al altora am gasit atitea teme interesante, de la literatura la retete culinare, pt. fiecare gust era cite ceva!!! poate lumea redescopera blogul!

viorica spunea...

Minunate locuri,minunate fotografii!