duminică, decembrie 19, 2010

Craciun







va doresc voua tuturor, care ati avut rabdare sa ma cititi si in acest an un Craciun fericit cu sanatate si numai bucurii! va multumesc pt. rindurile frumoase adresate de-a lungul anului si va promit ca voi continua cu micile mele postari si in anul care vine. Internetul a reusit minunea sa faca din noi o mare si frumoasa familie, sa ne imprietenim chiar daca cu unii dintre voi nu ne-am vazut niciodata! sint sigura ca asa va ramine si pe mai departe! inca o data tuturor un Craciun fericit, linistit , inconjurati de familiile voastre si de prieteni! ptc. nu cred ca exista ceva mai frumos decit aceasta seara magica, care aduna in jurul unui bradut familia intreaga de la mic la mare! si care sa faca din noi copiii de alta data, bucurosi si nerabdatori sa vada, ce le-a adus Mosul! nu e nevoie de nu stiu ce comori, e destul sa vedem ca s-a gindit la noi!

10 comentarii:

viorica spunea...

Multumesc pentru frumoasele urari pe care ni le-ai facut noua,cititorilor tai si la rândul meu va doresc un Craciun minunat,cu multe cadouri sub brad,bucate gustoase pe masa si multa veselie în casa!

luma spunea...

ce te-ai grabit cu bradtul!defapt nu mai e decat o saptamana pana la Craciun!
la multi ani cu sanatate si un an nou plin cu bucurie !
dar mai mare sper ca va fi surpriza odata ce ati primit si mosul parizian sub bradut!

vergi spunea...

@viorica: multumesc mult de urari! o sa fie din toate, daruri multe, bucate bune dar mai ales bucurie si veselie! si sa o sa va simtim pe toti alaturi!

vergi spunea...

@luminitza: ha, ha, sa iti spun secretul, e bradul de anul trecut!!! abia astept sa il vad pe cel de anul acesta, ptc. acum sintem noi copiii si mergem la totul gata pregatit! multumesc pt. urari si sper din suflet ca mosul din paris ajunge miine!!!chiar daca e o zapada ca niciodata, parca s-a rupt cerul si ninge fara pauza tot timpul!se descurca el! si voua tot binele din lume!!

Administrator de Blog spunea...

Ma bucur ca am avut un mic aport la aceasta imprietenire a ta cu lumea blogurilor ;) Sarbatori fericite!

laura spunea...

Frumoase urari,iti multumesc si eu ca-ti faci timp pentru noi toti si ne incinti cu postarile tale si minunate poze.Eu multe poze le-am pus pe c.d.si le arat si lui mama.Sa ai sarbatori frumoase alaturi de cei dragi si un an nou cu impliniri.

Mihai spunea...

Uite cum au mai ramas doar cateva zile pana vine Mos Craciun (azi de ex. a venit Mosul la gradinita la Tea, care le-a adus daruri tuturor copiilor, inclusiv Anei). Acum avem ce asculta la bradutz si datorita frumoaselor colinde ale Trupei Hara. Sincer, mi-e dor de un Craciun ca pe vremuri, cu familia reunita la un bradut in fata caruia alta data canta colinde mami. Poate ca intr-o iarna veti veni aici sa facem un maaaare Craciun, cu absolut toata familia noastra. Ce frumos ar fi!

vergi spunea...

@administrator de blog: asta se numeste modestie, nu un mic aport , ci totul a pornit de la tine! esti un bun administrator si e bine sa stiu ca stai in umbra si veghezi ca totul sa fie bine! asa ca in mod precis o sa vina Mos Craciun la tine si o ...sa te roage sa ii faci si lui un blog! iar in asteptare o sa isi deserte sacul la tine!!!

vergi spunea...

@laura:multumesc pt.vorbele frumoase! mi-ai facut o mare bucurie ca arati pozele lui jeni, sint sigura ca se bucura! va doresc si voua inca o data un Craciun frumos de tot! macar asa de frumos ca pe vremea cind eram mici si venea toata familia sa colinde!

vergi spunea...

@mihai: chiar un Craciun cu toata familia ar fi ceva mai mult decit minunat! din pacate sintem asa de imprastiati in lume, ca ramine doar un vis! cum insa exista si vise care se implinesc, nu se stie niciodata! ma bucur pt. fetite, Cracinul e serbarea copiilor in primul rind dar ce ne mai bucuram si noi!!! asa ca eu una abia astept sa se faca vineri, sa mergem la copii si pindesc fiecare buletin meteo, sa vad , daca e curata autostrada!! un Craciun minunat si voua!!!