sâmbătă, iunie 11, 2011

Trecut-au anii...

Abia intoarsa de la Timisoara imi este sufletul inca plin de bucuria revederii cu fostii colegi, cu putinii profesori, care ne-au mai ramas. A fost mai mult decit impresionant, nu exista cuvinte, care sa poata reda maretia unui asemenea eveniment. Noi elevii de alta data, vizavi de profesorii nostri, in suflet tot copiii de atunci, in realitate niste adulti trecuti prin viata, la ora bilantului! a fost insa un bilant frumos, fiecare dintre noi a avut ce povesti, a avut cu ce se mindri. Si cum era de asteptat mindria cea mai mare a ramas la fiecare dintre noi copiii sau nepotii! dar mai bine sa las citeva poze sa vorbeasca pt. mine.



Cu colegul Constantin Timoc, cel mai cu suflet roman american!!care nu a uitat niciodata , unde ii sint radacinile! dovada, sta mai mult in Romania!



Eleva Cochinescu gata de mers la scoala!imbracata decent si cu convingerea, ca nu va fi intrebata, de ce nu are fundita pe cap sau numarul matricol prins in ace cu gamalie!!!!



Dupa care desigur gatita de banchet!cu rochia un pic mai lunga ca la intilnirea dupa 10 ani!!!



S-a si dansat pe rupte ,desigur muzica si dansurile noastre de la twist la rock !fara pauza si fara gindul ca am fi putut obosi!!! cel mai frumos ramine insa valsul dansat cu prietenul meu din anii de liceu!!pret de citeva minute am dat timpul inapoi!!



Moment de mare emotie, torturile cu la multi ani!!! nu se prea vad din pacate!erau insa asa de bune si de frumoase!!!



In stinga doi din profesorii de participanti, profesorul de istorie Istodorescu, cel mai bun profesor cu putinta si intre timp tovarasa de socialism devenita doamna profesoara Glaja! nu i-o fi placut nici ei pe vremea aia, ce preda! noua in mod precis, NU!!alaturi colega organizatoare, Oni si cea mai buna prietena a mea din anii de liceu, Melania.



Indiferent de virsta, cum te asezi in banca intr-o clasa toata lumea e galagioasa!!!



O mica parte din clasa noastra! fiind sectie umanista , eram mai mult fete si recunosc fara modestie si cu multa incintare ca tabloul nostru de absolvente, expus pe Corso intr-o vitrina de magazin,( cum era moda ) s-a bucurat de un succes imens la baietii orasului!!!drama a fost pt.mine, ca a trebuit sa fac citeva poze, pina s-a acceptat una cu codite si fara cirlionti!! Cine te crezi ?, a spus tovarasa directoare. Loreley???

10 comentarii:

Mihai spunea...

Intotdeauna, impresionante aceste intalniri de dupa ani!... Fie ca se implinesc 10 ani, fie 20 sau mai multi. Mereu descoperi ca ramai... tanar. Asta se vede si in atitudinea voastra, o tinerete vesnica, sufleteasca, spirituala si nu numai. :)

Viorica spunea...

Ce frumos a fost la Timisoara în acele zile!A fost un eveniment deosebit,care în mod cu totul neobisnuit pentru asemenea întâlniri,a tinut trei zile de neuitat:prima zi,o întâlnire a tuturor(!) absolventilor prezenti,(vreo 70 daca nu ma însel) acasa la un coleg;a doua zi la scoala si la restaurant si a treia zi,în gradina primitoare a unui alt fost coleg,petrecere la care am participat si eu.Mi-a facut mare placere sa stau la "un pahar de vorba" cu prietenele tale din liceu,ramase "tinere",dupa cum spune si Mihai în comentariul lui.
Va doresc sa aveti pe cât e posibil,cât mai multe întâlniri minunate si de acum încolo!

Cornelia spunea...

Am asteptat cu nerabdare si curiozitate sa vad pozele de la intilnire. Asa cum spune Mihai, si dupa atitia ani, descoperim ca am ramas tineri, o tinerete cu multa experienta in viata si multe, multe realizari cu care ne putem mindri. Cred ca fiecare dintre voi a avut un roman intreg de povestit.

BINE AI VENIT ACASA !

Cornelia

luma spunea...

in primul rand arati traznet!!!cati ani ziceai ca ai?40???
apoi felicitari celor care au venit si au batut atata cale pentru un moment atat de intens!
jos palaria si pe mai departe!m-ai emotionat!

floridecamp spunea...

ce frumos trebuie sa fi fost!!cate emotii ti-au rascolit sufletul?lucrurile astea ne fac mai bogati sufleteste si ne dau bucuria ca viata e atat de minunata !!!pup

vergi spunea...

@mihai: impresionant e putin spus. Totul a fost pt. mine mai ales mai mult decit minunat, poate si unde hotelul era vizavi de fosta noastra casa. Parca asteptam la intoarcerea de la ora de dirigentie , sa ma astepte mami cu masa pusa!

vergi spunea...

@viorica: am fost tare bucuroasa sa te am alaturi! sa ma duca si pe mine cineva la scoala!!!! zilele au fost cu adevarat de neuitat si vor ramine pt. totdeauna in coltisorul din suflet , rezervat lor!!

vergi spunea...

@cornelia: bine ati venit si voi acasa, e tare departe america aia!!!! a fost asa de frumos, ca nu exista cuvinte sa povestesc totul, o intilnire fara seaman. Cu niste colegi ramasi tineri in suflet dar si in aparitie!!

vergi spunea...

@luminitza: he, he, ce mai conteaza citi ani s-au adunat?? sufletul e la fel de tinar ca pe vremea aia si daca am reusit sa pastrez cit de cit si ...vorba aia ambalajul , perfect!!! multumesc de vorbele de apreciere!!chiar ma simteam tinara de tot!

vergi spunea...

@floridecimp: daca emotiile si intimplarie frumoase te fac mai bogat, eu sint acum foarte bogata!!! si in suflet s-au cuibarit niste amintiri de neuitat! care acolo vor ramine!!!