miercuri, aprilie 18, 2012

Calendar


voiam de mult sa scriu despre acest calendar, aceasta idee ingenioasa la indemina oricui. Si anume este vorba de un calendar special pt. zilele de nastere ale celor dragi. Sta la noi in bucatarie exact pe peretele de vizavi de masa si cit mincam sau trebaluiesc eu, ma tot uit, la cine are in luna respectiva zi de nastere. Loc este din pacate doar pt. citeva poze si nu o data la aranjarea lui m-am lovit de cea mai simpla piedica, nu aveam poza respectiva decit in galeria din internet!!!si uite asa m-au salvat niste poze de ziar sau poze vechi! bucuria ramine luna de luna sa te tot priveasca cei dragi! sau macar o parte din ei, ca dragi imi sint cu totii! luna aprilie ramine luna barbatilor, luna mai , mami si cu mine! si in fiecare luna cite cineva! nu e greu de facut, un pic de timp, o foarfeca si calendarul e gata! incercati, o sa va aduca multa bucurie!

4 comentarii:

laura spunea...

Super idee,te felicit,si chiar o sa o copiez!Daca nu ma insel,il revad in poza pe unchiul Florian,a fost unchiul meu preferat caci,pe linga inteligenta,prestanta,avea un simt al umorului de mare clasa!

vergi spunea...

@laura: e chiar tati, tinar de tot in o poza si poza mea preferata cu el. In aprilie e si ziua lui Nelu, poza e din ziar si e si ziua lui Luca-Angelo, baiatul Luminitei. Ideea e de copiat, merge si cu un calendar improvizat. Aici din fericire se gasesc de gata.

Viorica spunea...

O idee stralucita!Un asemenea calendar e si frumos si practic:nu ai cum uita când e ziua cuiva drag.

vergi spunea...

@Viorica: si mai este si o incintare pt. ochi! mie imi e foarte drag, cind in bucatarie fiind,ma tot uit la pozele sarbatoritilor! ai si tu pagina ta in decembrie!!!