sâmbătă, aprilie 14, 2012

Cozonacii

Mircea si robotul nostru de bucatarie au facut o treaba buna, cozonacii au crescut!!!!!
a venit rindul meu, patru mari si patru mici, atentie , multa nuca!!!
nu puteau lipsi puii de cozonac, ca la mami acasa, fiecare din noi, un cozonacel!
ura, prima tura s-a si copt!
asa arata gospodina dupa o treaba implinita!!!
nu mai dau reteta, ca ma gindesc ca intre timp la toate gospodinele sint si gata! mai ales ca am mai dat cindva reteta. Astazi , cum ar veni, procesul de fabricatie! si uite asa cu ajutorul lui Mircea, a robotului de bucatarie si a rabdarii mele, care i-am pazit pina la 1 noaptea , a iesit ceva gustos si mai ales aspectuos. Convingeti-va ! tuturor inca o data CRISTOS A INVIAT!

4 comentarii:

laura spunea...

Fara comentarii!
Se pare ca esti o gospodina desavirsita,sa aveti sarbatori frumoase cu pace in suflet si multe bucurii!

vergi spunea...

@Laura: am sa iti spun un secret , citit acum de toata lumea!eu sint orice , numai gospodina nu. Dar am totusi o mare calitate, sint foarte disciplinata, asa ca daca invat ceva, o fac dupa aia cu multa constiinciozitate toata viata!!!doar ca lista mea e tare mica!!!! citeva supe, citeva prajituri si nelipsita salata de beuf!!!plus ca am avut un artist fotograf, care mi-a pozat cozonacii!!! Nelu!

Viorica spunea...

Felicitari pentru cozonaci si pentru cele cateva supe,cateva prajituri si salata boeuf,pe care cu prea multa modestie le-ai enumerat,din toate atatea multe alte bunatati cuprinse in lista ta de reusite culinare.Pofta buna la ei,daca au mai ramas macar vreo doua feliutze...
Paste fericit!

Vergi spunea...

@Viorica: pofta buna usor de zis, cozonacii i-am impartit cu mult drag! dar cite o felie ne-a ramas si noua! Pot insa oricind face altii! Poate chiar de ziua mea, Asa ca ai sa te convingi ca sint numai frumosi, ci si foarte gustosi!