sâmbătă, noiembrie 20, 2010

Casuta din gradina
















mica si frumoasa noastra casuta alba din gradina a distrus-o un brad!!un brad mare si falnic dar batrin si uscat, asa ca si-a primit pedeapsa! a fost taiat si cu el si-au pierdut culcusul si cei doi porumbei si veverita, ma gindesc insa ca intre timp s-au si instalat in brazii vecini! asa ca nu a mai ramas decit ca in locul vechii casute sa apara una si mai frumoasa, ceea ce s-a si intimplat. A durat citeva zile de munca si iat-o stind mindra, stapina peste toata gradina. Mai e un pic de lucru dar ce a fost mai important s-a facut, sta mindra in gradina si asteapta ....laude de la toata lumea! ce parere aveti de ea????

10 comentarii:

Viorica spunea...

Ce frumoasa si mare e noua casuta!Parca e o "casa de vacanta".Nici nu-ti vine sa crezi ca acolo vor locui:sapele,greblele,maturile,masina de tuns iarba si câte si mai câte unelte de-ale gradinaritului. Sa va fie de folos si nu fi îngrijorata,ca,vor veni ei si porumbeii în vizita si mierlele cu trilul lor cu tot,pe care ma bucur când sunt la voi,sa le aud cântând pe înserate mai ales.

vergi spunea...

@viorica:chiar casa de vacanta, hotel cinci stele pt. toate ustensilele de gradina! din partea mea sa se duca toate pasarelele din gradina in ea, chiar si veverita dar...sa nu se rataceasca niciun soricel!!!ptc. am o raspundere vizavi de porumbeii ramasi fara bradul adapost, o sa ma interesez unde locuiesc!

luma spunea...

e frumoasa, dintr-un lemn de o culoare faina!s-o folositi sanatosi!inca nu aduceti si vreun animal in ea?

vergi spunea...

@luminitza: nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!adica fara animale si sper din suflet ca nu are cum ajunge vreun soricel ratacit in ea! dar la cite vrem sa punem in ea, mi-e teama ca o...supraetajam!! acum sintem in cautare de idei, ce sa punem pe partea aia cheala, unde fusese planta aia mare! neaparat vreo planta mare sa acopere totul!dar, ce??

floridecamp spunea...

frumoasa si utila!!!!sa va folositi de ea sanatosi!!!!!

vergi spunea...

@floridecimp: multumim, chiar ca imbina frumosul cu utilul!! si frumos a fost si din partea vremii ca a tinut cu noi si au fost zile frumoase, pina am terminat-o. Ca ne ameninta de saptamina viitoare cu iarna!

laura spunea...

Foarte frumoasa!E e o investitie utila.Felicitari si ma bucur ca-l vad si pe Nelu pe acolo.

Katja - stapana de Athos spunea...

Ce frumoasa e! Parca e din poveste... Si a fost facuta asa, ca un puzzle. Atelierul lui MIrcea o sa scrie la intrare, nu-i asa?

vergi spunea...

@laura: chiar o treaba buna e o casuta in gradina!!nelu era la noi, asa ca si-a adus contributia si el! adica... s-a lasat pozat frumos, ca in rest casa a fost ridicata de un vecin tare dragut! si ce e mai important a facut o multime de poze de la prima scindura la ultima!

vergi spunea...

@katja: inca nu stiu ce o sa scrie la intrare dar stiu ca mircea m-a si informat ca isi va aranja si un mic atelier, ca are el o masina mare de gaurit si nu mai stiu cite scule, care abia isi asteapta locul! cum sa ii iei bucuria??? casa e chiar ca in povesti, ma tot duce gindul la povestea aia cu hänsl si gretl!!!