joi, august 25, 2011

Speedy in greva







daca inca nu ati ris astazi, va binedispun eu! Speedy este mica noastra barca. Locuieste in iarna intr-o curte taraneasca iar vara in portul de yachturi din Roermond, ca doar e si ea un ...pui mic de yacht! cind avem timp ne ducem si ne plimbam pe Maas si bucuria unui asemenea weekend ramine mare de tot. Anul acesta insa ne-a facut vremea figura, ca un facut o data nu a fost frumos! asa ca a fost o sarbatoare simbata trecuta sa avem tot ce ne trebuie, mult soare, o plasa plina de sucuri si prajituri si desigur multa nerabdare sa ne plimbam in sfirsit cu barca. Si ptc.orice bucurie trebuie sa stii si sa o imparti am luat-o cu noi si pe Maria, aflata in vizita la noi. Am ajuns la Roermond dar cum e cu socoteala din tirg si cea de acasa? daca tot a stat toata vara , bineinteles ca s-a descarcat bateria, asa ca ne-am ales doar cu o plimbare cu masina si niste poze!!!si un ris bun, care a inlocuit dezamagirea!!!as fi curioasa sa stiu, daca ati avut asemenea intimplari si mai ales cum ati reactionat, cu un zimbet sau o vorba grea? va dau un sfat, cu multa voie buna, orice vorba grea nu schimba nimic, asa ca mai bine sa facem in orice imprejurare haz de necaz!

8 comentarii:

Cornelia spunea...

Acum trebuie sa scriu din nou toata intimplarea noastra, ca fara sa vreau am apasat pe klapa gresita.
Dragii mei, noua ni sa intimplat mai rau ca voua, am ramas in pana pe Maas, la 5 Km departare de locul nostru de intoarcere. Asta nu a fost de ajuns si celularul nu a mai avut baterie si mai ales ca ne aflam pe mijlocul unui lac facut artificial. Am avut Padeln la noi si la mal am avut noroc de un Olandez care n-ea tras cu o barcuta mica cei 5 Km. Normal ziua a fost ratata dar numai pentru barca, noi am petrecut citeva ore pe tarm la plaje, restaurant si la o ingetata care mi sa parut asa de buna...
Pe curind, cornelia

vergi spunea...

@cornelia: bine ai revenit!stii cum e cu vaca vecinului! m-ai facut sa imi dau seama ca se pot intimpla lucruri si mai grave, totul e sa nu te pierzi cu firea si sa stii sa faci haz de orice! intimplarea voastra a fost chiar cu bucluc, parca nu ar fi ajuns pana de motor! dar cind e sa fie , vin toate! si pina sint atitia oameni draguti in lumea asta, Ende gut, alles gut!liebe Grüsse.

Viorica spunea...

Ce dor mi-era de Speedy si de Roermond!Ma bucur ca ai postat pozele.Despre întâmplare ce sa spun?Bine ca era bateria complet descarcata,ca era mai neplacut daca ar fi pornit barca si la un moment dat ramâneati în pana pe la mijlocul apei...Va doresc sa aveti vreme buna în weekendul acesta si nu numai,si sa va plimbe Speedy pa Maas!Astept cu nerabdare urmatoarele poze!

Vergi spunea...

@viorica: pina la urma chiar noroc am avut ca nu am apucat sa dam barca la apa. Desi nu era nimic periculos,cit vedeai cu ochii numai ambarcatiuni se vedeau! De la cele cu pinza la yachturi adevarate! Sa speram ca vara ramine pina simbata! Ca si-a cam ris dumneaei anul acesta de noi!

Mihai spunea...

Hm, mare ghinion. N-ati incercat cu bateria de la... ceas? :) Haz de necaz! Mai in gluma, mai in serios, nu se potrivea bateria masinii, eventual?

vergi spunea...

@mihai: sincera sa fiu habar nu am, ce baterie se potrivea! ne-am ales cu plimbarea, am vazut ce frumos e portul si cum s-a marit ca au aparut zeci de yachturi noi! am cumparat ieri o baterie noua, care vorba lui anca se va descarca si ea de singuratate si tristete!!! ptc. anul acesta nu am apucat sa pornim barca nici macar o data! ba nu aveam timp, ba nu gindea timpul bine cu noi!!! mai avem septembrie si octombrie , care aici sint frumoase!!!

Stroe Daniel spunea...

Buna ziua

Sunteti interesat de un schimb de linkuri? Detin mai multe website-uri si as fi interesat de un parteneriat. Daca sunteti interesat va rog sa-mi raspundeti la aceasta adresa de e-mail sau ma puteti contacta pe Yahoo Messenger la adresa: maryus_mono pentru a discuta mai multe detalii.

Cu stima, Daniel Stroe

vergi spunea...

@Stroe Daniel: imi pare rau, nu. Pt. mine blogul e doar un hobby, il scriu pt.micul meu cerc de prieteni. Si desigur ma bucur , daca e citit si de altii dar nu imi permite timpul sa largesc sfera celor cu care comunic.