vineri, septembrie 02, 2011

Speedy la...doctor

nu ca nu mi-ar pasa de ce se intimpla dar asa sint eu, vesela si plina de optimism!


asa ca vazind cu cit curaj si eleganta se indreapta Speedy spre apa, eram sigura, azi ne plimbam!!!



ghinion! tot nu a vrut sa porneasca asa ca la doctor cu ea!! noroc ca atelierul nu e departe de port. Usor la apa cu ea, pina nu ...ni se ineaca toate sperantele!





ce ziceam de inecat?? si sperantele si biata Speedy inecate complet!!! doar ca ea... tusea napraznic!






deci ramasesem ultima data la faza ca Speedy era in greva! ce nu i-am facut sa o imbunam,chiar si baterie noua i-am cumparat! asa ca am avut curajul sa ne ducem si azi la Roermond in speranta desigur ca vom face plimbarea mult dorita! am dat barca la apa, am incercat sa o pornim, nici vorba!!! ca biata de ea nu in greva era ci bolnava!!! nu ne-a ramas decit sa o ducem la doctor, pardon la atelier! unde dupa toate incercarile tot nu a pornit. Asa ca am lasat-o cum ar veni in spital! cam pe 15 septembrie va fi gata! va tin la curent! durerea ramine ca probabil si vara va fi gata dar ce conteaza??? mai sint atitea veri!

2 comentarii:

Viorica spunea...

Plina de optimism ca si tine,eu zic ca vara nu s-a terminat,ba mai cred si ca va fi o toamna cu vreme buna de plimbat cu barca,asa ca înca astept poze frumoase facute pe lac în sezonul 2011.

vergi spunea...

@viorica: barca sta oricum in roermond pina la sfirstitul lui septembrie , asa ca ne vom mai plimba! rau imi pare ca azi era chiar zi ideala de plimbat, noroc ca oricum seara plecam la iserlohn si nu aveam prea mult timp! miine cica face vara un pic de pauza! si ca miine e gata barca!