miercuri, octombrie 05, 2011

Octombrie in gradina noastra



O gradina, flori, care tocmai sint stropite, cel mai normal lucru din lume!!! cu deosebirea, sintem in octombrie, cind am mai stropit noi pe vremea asta gradina??? nu imi vine nici mie sa cred, e ora 6, se mai vede soarele, " sclavii " lui Mircea lucreaza de zor! sclavii?? asa numeste Mircea cu mindrie creatia lui, citeva stropitoare facute de el si programate sa ude gradina la ore fixe. Ceea ce si fac cu multa constiinciozitate, chiar daca afara ploua !!!!s-a mai intimplat! si in pas cu toamna asta dulce, culorea toamnei, galben!!! va doresc tuturor o toamna lunga si frumoasa!

6 comentarii:

Mihai spunea...

Prima poza unde e facuta? Ca nu pare a fi la voi in gradina... ;) Hehe, in gradina voastra intr-adevar iarba e tare frumoasa si toamna la fel, nu stiu cat de bine e pt agricultura ca nu ploua, dar pentru noi e super (si aici sunt zile de vara)!

vergi spunea...

@mihai: prima poza e facuta la Cluj, am pus-o sa fie in ton cu toamna, galbenul acela e ca soarele caldut de acum! ca ploua sau nu la noi e cam totuna, nu sintem tara eminamente agricola !!! pe mine ma distreaza stropitoarele, ca Mircea nu se indura sa le opreasca si pornesc la ore fixe, chiar daca tocmai se intimpla ca ploua!!!!

Viorica spunea...

Ce iarba verde si frumoasa aveti!Nici nu ma mir,la cât de îngrijita e,ca ramâne cu aceiasi culoare în toate anotimpurile.
La noi singurele semne de toamna sunt frunzele vestede cazute din copaci care umplu aleile.Chiar azi vazându-le mi-am amintit ce surprinsa am fost când am vazut la voi pentru prima oara,o masina care aduna ca un aspirator,toate frunzele cazute pe drum.Poate or fi si la noi asemenea masini,iar eu înca nu le-am vazut.

Vergi spunea...

@Viorica :Mircea e foarte mindru de iarba noastra, de care se ocupa tot timpul. Dar nu e mai frumoasa ca a vecinilor, care se ocupa la fel de mult! Avem si noi aspirator de frunze, e practic. De ce sa aiba si primaria voastra? Precis ar spune cineva ca bani au fost dar ....

laura spunea...

Frumoasa curte,frumos gazon!
Si la mine gazonul este inca verde si frumos,insa noi il udam inca manual,cu furtunul.
Va doresc o toamna lunga si imbelsugata!

vergi spunea...

@laura: e cred si asta de cind am venit aici, ca cea mai importanta ocupatie a barbatilor ramine tunsul ierbii si ingrijitul ei!!! asa ca in toate gradinile se pare ca e un concurs , cine are iarba cea mai frumoasa si mai ingrijita! a noastra e chiar foarte frumoasa si Mircea munceste mult pt. asta dar uneori ma apuca risul, si pe cimp e iarba la fel de frumoasa!!! un lucru e insa sigur, indiferent de anotimp aici e iarba la fel de verde si frumoasa, chiar si iarna!in concluzie sint sigura ca si o iarba stropita cu furtunul e la fel de frumoasa si chiar simte omul ca munceste un pic in gradina!