duminică, februarie 20, 2011

Timpul..
















despre timpul, care fuge fara mila si ireparabil am mai scris. Si fuge oricum cu si fara voia noastra! si totusi am cumva in ultima vreme sentimentul ca fuge ca nebunul, nicicind nu mi s-a parut ca trec zilele asa de repede. Nu e bine luni si deja e simbata, si iar o luam de la capat, luni, simbata...au si trecut aproape doua luni din an si ma intreb acum, pina nu facem deja planuri de revelion!!!!, cind?? nu vreau insa sa ne intristam si nici sa ne framinte intrebari metafizice! asa ca mi-am adus aminte, cum spunea pe vremuri un prieten, daca tot e viata scurta, sa o facem lata!!! ceea ce am si facut ieri! la foarte multi ani Mariana!! si tuturor o saptamina frumoasa si ...un pic mai putin grabita!!!

marți, februarie 15, 2011

Ghioceii din gradina



De citeva zile controlez mereu gradina, doar-doar apar primii ghiocei!! munca mi-a fost rasplatita, au aparut cu totii, un covor de ghiocei curajosi! nu le pasa de ultimele buletine meteo si de propozitia, pe care o urâm acum deja cu totii, iarna se reintoarce! eu sint nascuta in luna mai, un copil al primaverii, sigur ca ma bucur din suflet de cite ori simt ca se apropie primavara!!! si ea chiar vine cu adevarat, nu ii pasa de amenintari meteo, a si trimis primii ei soli! va doresc tuturor o primavara minunata!!

miercuri, februarie 09, 2011

'Egipt, happy end?




Am fost pt. prima oara in Egipt acum vreo doi ani si mi-am amintit zilele acestea de o mica intimplare . Eram in Club Robinson, erau si copii si tocmai povestea tatal unui copil, cum e cu educatia copiilor in concediu, adica, ce ar povesti un copil dupa acest concediu. Egipt este o tara minunata ( chiar este ), in care oamenii traiesc in club si o duc foarte bine! fac sport, maninca bine si seara se distreaza! asta din punct de vedere al turistului. Intre timp aflam ca Egipt este o tara cu multe probleme , dovada evenimentele de acum. Si nu ne dorim nimic mai mult decit ca aceste probleme sa isi gaseasca rezolvare si Egiptul sa redevina paradisul turistic, pe care il cunoastem! pozele au fost facute intr-o seara minunata, cind am gasit in camere aceasta imbracaminte traditionala, galabeea si rugamintea sa o purtam seara! am facut-o cu placere de la mic la mare si am petrecut o seara de neuitat!! abia le astept pe cele ce vor urma intr-o buna zi, ptc. ziua aia buna o sa vina cu siguranta!

joi, februarie 03, 2011

Paltonul

va dau voie sa rideti, cum am ris si eu azi cu lacrimi dar cu conditia , sa aveti rabdare sa cititi intimplarea de azi. Ziua a inceput rau, un accident pe autostrada si ne-am trezit sute de masini in situatia sa ocolim pe un drum national. Asa ca am ajuns in doua ore la praxis ( drum , pe care il facem de regula in 20 de minute), drept care am hotarit ca nu mai riscam sa mergem la prinz acasa si sa mincam la un restaurant chinezesc. Ceea ce am si facut ! e un restaurant fantastic, platesti un meniu de bufet si maninci cit vrei si cit timp ai si mai ales ce vrei! mi-am pus cuminte paltonul la garderoba, l-am luat la plecare si fuga la praxis! cind am coborit din masina , am constatat ca paltonul era foarte scurt si foarte larg, in rest puteam jura ca e al meu, negru, revere! am priceput ca facusem ca Draga Olteanu intr-un moment vesel, cind povestea ca la teatru a fost cel mai frumos la urma, cind se dadura paltoane! si am luat un palton strain! fuga in masina, fuga la restaurant, rizind desigur cu hohote, surpriza, restaurantul gol , trecuse pauza de masa,doar la o masa o doamna ! hait am zis, persoana! ma duc la prima chelnerita sa intreb , daca nu a reclamat cineva un palton furat, cind unica doamna de la bufet se repede la mine, paltonul meu!!!! i-am explicat patania, a ris si ea, a respirat usurata ca avea in buzunar si cheile de la masina si ...mi-am mingiiat paltonul, de parca atunci l-as fi cumparat!!! astept cu speranta si nadejde sa imi scrieti de patanii asemanatoare, ca sa pot ride in voie mai departe!!! si sa ma consolez, au patit-o si altii!!!!