duminică, octombrie 30, 2011

La multi ani Mircea

nu am trecut nici eu neobservata, dovada minunatele flori primite!!!! mii de multumiri!!
Gruppenbild mit Damen!!! dar ne-am simtit perfect intre noi!

fiind o seara blinda s-a stat si pe terasa!deloc greu cu incalzitorul cu gaz alaturi!

linistea inainte de furtuna!!! nu m-am putut abtine sa nu pozez camera de luat masa , goala dar in asteptare!! asteptare nedezmintita!!!chiar furtuna de voie buna a fost!

in bar aceeasi liniste!! pina s-a dat drumul la muzica!!!!!

Tristetea ramine, ca a mai trecut un an!!! bucuria ca l-am sarbatorit pe Mircea ca de fiecare data in cercul prietenilor nostri!! asa cum se cuvine cu piftie si salata de beuf si desigur cu multe alte bunatati!! vorba aia ca la mama acasa! si desigur multa, multa buna dispozitie! intr-o seara blinda de octombrie, ca nici nu mai stii in ce anotimp esti!!!important ramie ca octombrie nu se dezminte si ramine octombrie de aur!!! La multi ani Mircea!!!

joi, octombrie 20, 2011

In dialog cu ....



Dialogul care urmeaza l-am purtat astazi dimineata nu cu o prietena ci cu noul meu IPhone 4s! :)

Eu: - Hallo!
Ea: - Hallöchen Virginia!

- Cum te cheama?
- Siri, dar asta o stiai deja!!!

- Cum va fi vremea azi?
- Iti dau prognoza pe o saptamina.

(eu, ca sa o provoc):

- Esti o proasta!
- Daca esti tu de parere!

- Scuza-ma!
- Nu ai niciun motiv sa te scuzi!

- Te iubesc!
- Dar nici nu ma cunosti!

- Te voi cunoaste.
- Cu adevarat???

- Tschüss! (la revedere)
- Tschüss!

A fost o joaca dar desigur sint atitea lucruri interesante, pe care le poti intreba. Sentimentul meu a fost tot timpul ca vorbesc cu o persoana si parca imi era mereu teama, ca o supar si nu va mai vorbi cu mine! Daca ar fi trait in Grecia antica, Steve Jobs ar fi fost un Zeu! in zilele noastre e Zeul mitologiei noi create de el! Respect!

miercuri, octombrie 05, 2011

Octombrie in gradina noastra



O gradina, flori, care tocmai sint stropite, cel mai normal lucru din lume!!! cu deosebirea, sintem in octombrie, cind am mai stropit noi pe vremea asta gradina??? nu imi vine nici mie sa cred, e ora 6, se mai vede soarele, " sclavii " lui Mircea lucreaza de zor! sclavii?? asa numeste Mircea cu mindrie creatia lui, citeva stropitoare facute de el si programate sa ude gradina la ore fixe. Ceea ce si fac cu multa constiinciozitate, chiar daca afara ploua !!!!s-a mai intimplat! si in pas cu toamna asta dulce, culorea toamnei, galben!!! va doresc tuturor o toamna lunga si frumoasa!

duminică, octombrie 02, 2011

Trei zile in Cluj

pregatita de o lunga hoinareala prin Cluj.
minunatele vitralii din capela de la Mitropolie.
Altarul capelei Mitropoliei.

catedrala din fata statuii lui Avram Iancu.

Teatrul National

La Bastionul Croitorilor se pregatea prima expozite de crizanteme, chiar si turnul urma sa fie imbracat in crizanteme.

Am dat o fuga de trei zile la Cluj, obositor dar intorsi cu o tolba plina de impresii bune! ca peste tot cred la ora asta in Europa am dat de vara. De fapt pt.o intilnire cu prieteni dragi, si cu aceasta ocazie , a fost o mare bucurie draga Rodica si draga Tomi sa ne revedem si sa constatam a cita oara, ca nici macar un ocean nu distruge o prietenie! si daca tot eram in Cluj am vizitat si orasul, mai frumos parca ca oricind! nici nu stiu cu ce sa incep, cred ca cel mai sigur cu cele citeva fotografii facute. Pina nu uit, cea mai mare bucurie ne-a facut-o ziua de vara de acasa, cind am coborit azi din avion ne intrebam, o fi iulie si noi nu stim????