luni, februarie 01, 2010

Iarna in gradina





Ei, bine, daca ieri am anuntat iarna pe ulita, nu m-am putut abtine sa nu fotografiez astazi minunata iarna sosita brusc in gradina noastra! a durat vreo 10 minute, o nebunie, fulgi de zapada asa de mari nu-mi aduc aminte sa mai fi vazut. Va las mai bine cu pozele si cu toata bucuria sper ca a fost ultima rabufnire a iernii.

10 comentarii:

Katja - stapana de Athos spunea...

O, cat de frumos arata ninsoarea la voi in curte! Zici ca-i bazm. Bine te-am regasit dupa vacanta. Am savurat fiecare particica de lume pe unde ati fost. Fenomenal. Dar, iata ca parca tot acasa-i mai fumos, mai ales cand ai asa "pictura" la geam... :)

vergi spunea...

@katja: ma bucur din suflet ca ti-a placut odiseea noastra! cred ca a fost primul concediu, pe care l-as fi prelungit cu mult drag! dar vorba ta, si acasa e asa de frumos!!! nu imi venea sa cred azi dimineata, ce ninsoare minunata ne-a daruit cerul!!! din pacate se topeste toata zapada pe loc, asa ca nu vom reusi in mod precis sa facem si noi un om de zapada, primul pe strada noastra!!! si am si ajutoare pe teddy si tavi!

Viorica spunea...

Frumoasa ninsoare într-adevar si ca sa nu fim invidiosi,în dupa amiaza asta a nins foarte frumos si pe la noi.Cred ca toate astea se întâmpla ca sa nu ne mai întrebam ca în atâtia ani,"unde cunt zapezile de alta data?"
P.S.De ce n-ai îmbracat îngerasul?

vergi spunea...

@viorica:ai sa rizi dar chiar imi parea rau ca Ingerasul e dezbracat!ninsoarea a fost cu adevarat de basm, ce imi pare rau a fost doar ca s-a dus speranta mea ca urmeaza o vara pe masura iernii! scria azi in ziar ca dupa o iarna ca asta conform statisticii urmeaza o vara ploioasa si rece!!! pina una, alta ne jucam cu fulgii de zapada!

Mihai spunea...

Si aici a nins cu niste fulgi atat de mari, incat pot sa zic ca n-am mai vazut niciodata pana acum. Puteai sa-i prinzi in mana, aveau unii chiar 3-4 cm, absolut uriasi, de vis. Dar nu a durat decat vreun sfert de ora. Cred ca si acum mai ninge, dar marunt. Ce mai, iarna adevarata, nu gluma (asta ca tot se spune ca se incalzeste planeta, hehehe!)

laura spunea...

Desi iarna nu este anotimpul meu preferat,asemenea imagini ma incinta si-mi plac la nebunie.Si pe la Timisoara e iarna in toata regula cu zapada si ger iar azi,cica si-a vazut ursul umbra deci ne mai asteapta 40 de zile de iarna adevarata.Felicitari pentru poze!

vergi spunea...

@mihai: la noi spunea tavi ca era fulgul cit moneda de 2 euro, iti dai seama ce bogati am devenit in citeva minute!! a fost un spectacol minunat si ma bucur ca am fotografiat pe loc, ca in citeva minute feeria s-a terminat! ca sa fie un an perfect, astept acum o vara pe masura iernii, cu mult soare si caldura.

vergi spunea...

@laura: pfui!! putea sa stea ursul in vizuina lui, ce a cautat sa isi vada umbra?? si culmea stii care e, vorbele se adeveresc, chiar va mai dura iarna, spuneau si meteorologii nostri. Iarna adevarata in timisoara imi imaginez mai greu. Asa cu multa zapada! ca de frig , era frig, nu imi explic cum, nu inghetam la radauti la -28 de grade ca in timisoara iarna prin statiile de tramvai. Gata, ar fi cazul sa faca iarna loc primaverii, ghioceii nostri abia asteapta.

Robert spunea...

Este prima iarna, de cand locuim la casa, care ma face cu adevarat fericit. Si voi fi si mai fericit cand va veni primavara si voi sta in curte pe iarba! (acum sunt -12)

vergi spunea...

@robert: cred ca de aia exista patru anotimpuri, fiecare ne face fericit in felul lui , ne bucuram si cindva tinjim dupa urmatorul! asa ca doamna primavara, poftim , te asteptam cu drag.