luni, aprilie 12, 2010

Primavara vazuta din masina
















Clar, traim in secolul vitezei, asa ca de ce nu am vedea si primavara tot in viteza? uneori parca in viteza cu care trece! fiind noi niste oameni , care ne petrecem doua ore pe zi in masina si pe autostrada, nu avem alta solutie si sincera sa fiu, pt. mine e un spectacol uluitor. Adica, de la o zi la alta parca se schimba totul, de unde ieri erau doar copaci uscati, apar deodata flori, frunze, totul se trezeste la viata. Pina si niste iepurasi, daca o sa va uitati cu atentie , s-au adunat pe cimp , de parca ar avea cine stie ce dezbatere. Se poate, de ex., ce ne facem fratilor, a sosit primavara!avem atitea ascunzisuri noi!! soarele straluceste, cimpul s-a umplut de pasarele, lumea e parca mai vesela, ce mai , a sosit primavara !!!si are de gind sa ramina!!! cum simtiti voi primavara, va da o stare deosebita sau e doar un anotimp? eu sint un copil al primaverii, nascuta in luna mai, asadar sint pt. o primavara vesnica, macar in suflete!!

10 comentarii:

Viorica spunea...

Legea compensatziei:voi nu prea aveti vara,în schimb aveti primaveri superbe(o dovedesc si pozele).Nu prea mai aveti vrabii(asa am citit vara trecuta intr-un articol dintr-un ziar de la voi),în schimb aveti...iepuri.Venind la voi destul de des,m-am obisnuit sa-i vad pe câmp,dar trebuie sa recunosc ca a fost pentru mine un "shoc" adevarat,când am vazut pentru prima oara plin de iepuri pe malul Rinului în Düsseldorf,în asa numitul Alt-stadt(orasul vechi),pe unde se plimba multa lume,aproape împiedecându-se de ei.
Si la noi au înflorit si au înverzit destul de multi pomi si desi e înca destul de racoare în unele ore ale zilei,tot mi se umple inima de bucurie vazând cum renaste natura.

vergi spunea...

@viorica: adevarul este ca aici cele mai frumoase anotimuri ramin primavara si toamna. Iepurii si orice animale se vor simti mereu bine, ptc. sint ocrotite si binevenite oriunde. Intr-un an nu mi-a venit sa cred cind mergind spre Düsseldorf am vazut pe malul Rinului in apropierea centrului aproape oi la pascut!!pe iepurasi eu una ii indragesc foarte tare si din cind in cind iarna le duc morcovi si ii las la marginea drumului. La noroc, nu am cum ii hrani pe toti dar macar pe citiva!

luma spunea...

woooow!!!
superbe imagini!ce bine ca ti-ai facut timp sa le surprinzi, sa le descarci, sa le pui pe blog!tot o munca este si asta, felicitari cui isi face timp sa o faca in secolul vitezei, cum spui!

multumim!!!

vergi spunea...

@luminitza: daca tu spui ca pozele sint frumoase, chiar sint! un cuvint de apreciere de la un expert e ca si o critica buna in presa dupa o expozitie!!! ai dreptate cu timpul, ca eram oricum in viteza si totusi pe cimp am oprit , fara sa ne mai uitam la ceas, prea era frumos! si iepurasii aia pe cimp pur si simplu fascinanti!cred ca e o familie intreaga ca mereu ii vad in formatia aia, si culmea , de regula doi stau pe labutele din spate, parca ar comunica ceva!!!

laura spunea...

Foarte frumoase pozele. Si eu vad din curtea mea padurea care se inverzeste pe zi ce trece,imi place primavara mai mult decit iarna care este anotimpul in care m-am nascut.Insa vara este preferata mea.

vergi spunea...

@laura: ce frumos sa vezi din casa padurea!! parca iti da mai multa putere! de fapt ai dreptate cu vara, cred ca pina la urma e preferata oricui iubeste soarele si marea!

floridecamp spunea...

verde,verde,verde!!!mirosul inconfundabil al copacilor infloriti,sarbatoare pascala si multe zile de nastere!fii binevenita primavara in viata noastra!!

vergi spunea...

@floridecimp: apropo verde, noi jucam ca si copii un joc, verde, adica trebuia sa ai la tine tot timpul ceva verde. Erai pur si simplu intrebat, verde si urma sa arati, altfel erai pedepsit.Asta mi-a placut din prima clipa aici, in germania e tot timpul verde, toata iarna ramine iarba verde, plantele in gradina verzi! dar cel mai verde e primavara, asa ca ai dreptate, sa ii uram primaverii bun sosit!!!

Katja - stapana de Athos spunea...

Ce frumoasa e primavara! Chiar daca o "furi" asa, din mers, din masina. Pomii infloriti par un miracol. Abia astept sa "porneasca" si gradina noastra. Au iesit deja din pamant primele flori care par asa de timide in lumina soarelui. :)

vergi spunea...

@katja: am vazut abia azi ca din motive pe care nu le cunosc, nu a aparut raspunsul meu pt. tine. Abia astept sa vad cu ochii mei roadele primaverii la voi in gradina, cu atit mai mult cu cit e prima primavara in casa noua. Ceva mai frumos nu exista!