joi, aprilie 01, 2010

Cristos a inviat!


Doresc tuturor cititorilor acestui blog un Paste fericit plin de speranta si bucurii! multa sanatate, liniste in case si suflet si de ce nu? un Iepuras cu tolba plina de daruri! iar daca tolba nu va fi chiar asa de plina , ajunge ca ne avem unii pe altii!
Cristos a inviat!!!

14 comentarii:

Viorica spunea...

Dragii mei,Vergi si Mircea,fiindca stiu ca duminica în ziua de Pasti nu veti fi acasa si nici cu gândul la computer spre a citi comentarii,va doresc de pe acum un Paste minunat,alaturi de copii si daca veti culege destula iarba din gradina lor pentru Iepuras,sunt sigura ca acesta o sa va aduca multe cadouri,bine meritate.

laura spunea...

Adevarat graiesti,faptul ca ne avem unii pe altii e lucru mareeeee...!
Multumesc mult pentru urari,sa ai si tu un Paste fericit alaturi de cei dragi cu multa sanatate si pace in suflet!
Hristos a inviat!

vergi spunea...

@viorica: tocmai acesta a fost si motivul pt. care am pus din timp urarile de Pasti! duminica vom petrece in familie, luni sintem invitati si uite asa acusi vorbim de ...Craciun! multumim mult de tot pt. urari, sa fi tu sanatoasa cita iarba am si strins eu!! dar si fara iarba sint sigura ca va veni Iepurasul, cu un cadou a si venit , un handy I-Phone!! cum era vorba aia cu margarita ante porcos??? ha, ha, eu ma bucur totusi!si ptc. si tu ai fost cuminte, sint sigura ca si la tine va veni Iepurasul!!

vergi spunea...

@laura: cred ca e specific omului, cu timpul isi schimba prioritatile in legatura cu dorintele!! si ajunge tot mai important sa fi inconjurat de multa dragoste si de oameni de nadejde! multumesc pt. urari, va doresc si voua inca o data un Paste fericit de tot, ginduri dragi si lui Jeni.

Viorica spunea...

M-am gandit ca un pic de umor nu strica, in aceste zile de sarbatoare.

La Pasti
de George Toparceanu

Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie
Necajite si manjite
Zece oua inrosite.

Un ou alb abia ouat
Cu mirare le-antrebat
"- Ce va este fratioare
Ce va doare?
Nu va ninge
Nu va ploua
Stati gatite-n haina noua
Parca, Dumnezeu ma ierte
N-ati fi oua..."

"- Suntem fierte!"
Zise-un ou rotund si frez
Langa pasca cu orez.
Si schimbandu-si brusc alura,

Toate-au inceput cu gura:
"- Pan' la urma tot nu scap"
"- Ne gateste de parada"
"- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvarle coaja-n strada"

"- Ce rusine! Ce dezastru!
Preferam sa fiu omlet"
"- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru"

"- Si eu unul violet"
"- Eu mai bine-ar fi sa tac
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!"

Mihai spunea...

Ce poezie draguta a publicat Viori! :) N-o stiam, desi mie imi placea tare mult Toparceanu cand eram ceva mai mic, hehehe... Sa fie Sarbatori frumoase pentru toata lumea, cu ganduri limpezite si luminoase si desigur cu daruri cat de mici, de la Iepuras! Desi Invierea e abia la noapte, eu va zic de pe-acum (mai ales ca e atat de adevarat) Christos a inviat!

vergi spunea...

@viorica: mi-am inceput perfect ziua, toparceanu e oricum pe lista mea de favoriti!! dar poezia o uitasem,multumesc mult de tot pt. ea! cu un zimbet pe buze incepe ziua cu adevarat frumos!

vergi spunea...

@mihai: multumesc de urari! de fapt Cristos a inviat de aproape 2000 de ani, asa ca nu mi se pare deloc gresita urarea chiar daca e facuta inainte de Inviere! imi pare nespus de rau ca nu mai avem unde merge la Inviere dar ne vom uita la televizor! si vom ciocni in gind un ou rosu cu toata familia si cu toti prietenii nostri!Cristos a inviat!

luminitza spunea...

eu totusi am sa respect traditia si am sa raspund la traditionalul salut crestin dupa 12 noaptea.
sarbatori fericite va uram si noi din suflet!

genius spunea...

Adevarat a inviat!
Sa aveti un Pasti frumos!

vergi spunea...

@luminitza: ai si tu dreptate, multumim mult de tot de urari si sint sigura ca ati avut o duminica minunata! niciunde nu e Pastele asa de frumos ca intr-o casa cu copil mic1 ma gindesc ca luca a fost tare bucuros de Iepuras!

vergi spunea...

@genius: multumim mult de urari, a fost deja un Paste minunat si nu ramine decit regretul ca acusi vorbim la trecut de el!! bine ca mai e si miine la noi, marti insa lucram!

Katja - stapana de Athos spunea...

ADEVARAT a inviat!

vergi spunea...

@katja: sint convinsa ca ati avut un Paste minunat de frumos! va dorim pe mai departe zile de sarbatoare frumoase, ce bine ca Pastele tine macar citeva zile, pacat doar ca abia ne obisnuim cu el si a si trecut!