luni, mai 31, 2010

Wir sind Grand Prix!!!


am facut simbata seara experienta, e foarte greu sa iti bata inima pt. doua lucruri o data!! ramine avantajul, ca oricare ar fi cistigator, te bucuri! asa ca am tinut puternic pumnii participantilor romani, am si sunat la telefon , sa ii votez dar m-am bucurat apoi din tot sufletul pt. marele succes al Lenei! si ca de fiecare data am admirat sentimentul de solidaritate a tuturor de aici vizavi de orice eveniment mare, sintem papa, sintem vicecampioni la fotbal ( in neuitata vara a lui Klinsmann )sintem acum Grand Prix. M-am bucurat mai ales ( probabil inca fosta profesoara din mine!! ) ca Lena a dovedit ca o rochie decenta, o tinuta tinereasca fara seaman, multa incredere in sine, multa daruire pt. ceea ce faci atrag dupa sine si succesul! si l-a avut din plin si ne-am bucurat cu totii pt. ea!

marți, mai 25, 2010

Ia




Mi-a facut Mihai bucuria si mi-a daruit de ziua mea o minunata ie romaneasca! Cum am vazut-o , m-a dus gindul la cele mai fascinante obiecte de imbracaminte din garderoba lui mami, doua ii , una mai frumoasa ca alta! Se mindrea tare cu ele, povestea cu atita bucurie , cum le-a cumparat prin anii 30 de la marea expozitie nationala din Bucuresti! Facuse special drumul de la Moigrad la Bucuresti pt. expozitia aia si... la Bucuresti a ramas!!! Nu prea pricep eu de ce azi nu se mai poarta frumoasa noastra ie, povestea mami ca toate doamnele vestite ale Bucurestiului la zile mari, ie purtau si o faceau cu atita mindrie si demnitate! Cu foarte multi ani in urma am vazut o ie pe marea cintareata Dalida, ii statea asa de bine! Oricum eu azi am imbracat ia si am fost tare bucuroasa , cind la farmacie intrind, a spus farmacista " schicke Bluse haben Sie"! chiar asta e cuvintul, shic! Asa ca abia astept concediul sa o port la Mallorca! Danke Mihai für die schicke Bluse! Am auzit ieri la televizor ca o cucoana de Bucuresti se lauda ca si-a cumparat o rochie de 100.000 de euro! Asta nu face ia noastra mai putin valoroasa! in prima poza e mami si tati, in cea din mijloc eu la o serbare scolara si a treia poza prezinta die ... schicke ie !!!

luni, mai 17, 2010

Ziua mea


clar, timpul s-a oprit in loc, a si trecut ziua mea! parca ieri puneam poze , povesteam ce minunat a fost si iata-ma scriind din nou despre ziua mea! cum e cu tempus care irreparabile fugit??? Asta insa nu m-a impiedecat sa imi serbez ziua cu bucuria din totdeauna, ce sa mai numeri la ani? mai bine la prieteni si au fost ca de fiecare data multi de tot, parca mai multi ca oricind!! si minunat de frumos, oaspeti dragi de acasa Viorica si Mihai, Luminita si Luca! unicul regret ramine ca vorbesc la trecut, in rest totul a iesit pe cum mi-am dorit, lume multa,voie buna , daruri multe si frumoase, bucate pe cinste! primul loc in top , sarmalele facute de Viorica,concurate cred doar ( printre altele ) de spuma mea de zmeura! cred ca v-am convins ca am avut motive serioase sa dispar un pic din blogosfera! bucuria ar fi sa stiu ca mi-ati simtit lipsa!! va doresc o saptamina frumoasa de tot.

vineri, mai 07, 2010

Multumesc


era , pe cind eram noi mici, o poveste foarte frumoasa despre un copil si cuvintul fermecat, pe care il tot uita si care implinea orice dorinta. La acel cuvint m-am gindit azi dimineata! si m-am intrebat, de ce ne este uneori asa de greu sa spunem un simplu multumesc, de ce se confunda poate cu bodaproste si din mindrie nu il spunem!! e asa de simplu, asa de usor sa spui un multumesc din suflet, fie pt. o usa , care a fost deschisa pt. tine, fie pt. un lucru mare, care ti-a marcat viata!! si fara sa vreau mi-am dat seama ca lista mea de spus multumesc e imensa, ceea ce inseamna de fapt ca am fost inconjurata de oameni buni. Asa ca azi nu pot spune decit din nou multumesc parintilor nostri, care intr-o vreme , in care orice bucata de piine a trebuit sa fie dramuita, au renuntat la a lor, ptc. azi piinea noastra sa fie alba! multumesc fiului meu ca exista, multumesc fratilor mei, intregii mele familii, care a fost mereu alaturi de noi , multumesc prietenilor nostri, care ne-au aratat primii pasi in aceasta lume noua atunci pt. noi. Si prietenilor, care imi fac fiecare zi parca mai frumoasa! Si nu in ultimul rind voua tuturor, ca ma cititi! cui multumiti voi?

sâmbătă, mai 01, 2010

Primavara vazuta din gradina noastra
















categoric, primavara ramine cel mai frumos anotimp dar nimic nu poate fi mai frumos ca ziua, in care a sosit de-a binelea si in gradina noastra!! noi avem o gradina fara gard, asa ca vedem primavara la noi, de cum intram pe strada noastra. O feerie! rododendronii uriasi sint incarcati de flori, micul trandafir salbatic a inflorit , bondari veseli roiesc printre florile lui! liliacul cel alb , care imi aduce aminte de fiecare data de un roman al lui Sebastian a explodat pur si simplu de la o zi la alta!! sa tot stai in gradina noastra ! ziua incepe vesel si cumplit de devreme dar fiind vorba de ciripit de pasarele nu ne supara! intii ne trezesc fara mila , dupa care tzopaie toata ziua prin iarba! nu ne ramine decit sa spunem, multumim primavara, ca nu ne-ai ocolit nici in anul acesta si te asteptam cu aceeasi dragoste in fiecare an!!! va doresc tuturor o primavara minunata!