joi, martie 03, 2011

Mi-a batut la usa primavara!


si nici macar nu e o figura de stil!! pur si simplu am avut ieri surpriza sa vad ca in cosul de flori, primit anul trecut de Pasti de la copii, a inflorit prima floare!! e asa de plapinda ca iti vine sa o iei in casa dar ma gindesc, ca daca a supravietuit uneia din cele mai grele ierni aici, o va face mai departe! v-o daruiesc cu drag tuturor si va doresc o primavara minunata in case si in suflete!!!

8 comentarii:

Viorica spunea...

Multumesc ca ne-ai daruit noa,cititorilor blogului tau, gingasa floare care a rasarit chiar de "martisor",dupa o iarna grea.O primavara frumoasa!

floridecamp spunea...

banuiesc ca ai doua motive de bucurie,in primul rand ptca e cosul de la copii, apoi ptca a inflorit asa de frumos si te anunta ca a sosit primavara.sa aveti parte numai de bucurii!!!!

vergi spunea...

@viorica: o bucurie , pe care o tii doar pt. tine, nu mai e bucurie! asa ca eu o impart de cind ma stiu, uneori chiar de doua ori, stii tu teoria mea, ma bucur cind daruiesc ceva sa si spun ce am cuparat si ma bucur, cind vad , ce bucurie aduce la daruit!si tie o primavara frumoasa de tot!!! cit mai e pina in aprilie???

Anonim spunea...

@floridecimp: ai ghicit, cea mai mare bucurie ramine ca acel cos e de la copii si stind in fata usii , il vad si la venire si la plecare!! dar ca o sa reziste peste iarna asta grea, nu speram nici eu si chiar ma gindeam , ce greu o sa imi fie sa il arunc!!! a inviat de tot si rind pe rind vor aparea si celelalte flori! multumesc de urare, si voua ginduri bune!

Katja spunea...

Cat de timid, dar delicat isi face intrarea primavara...

vergi spunea...

@katja: timid dar isi face o intrare triumfala de la o zi la alta!! ma gindesc , ce frumoasa trebuie sa fie gradina voastra de flori!!!desi , daca e si la voi iarna ca in ultimele doua zile la cluj, mai e nevoie de un pic de rabdare!!!oricum azi la intoarcere am fost fericiti sa vedem, ca aici e cu adevarat primavara!!

luma spunea...

o primavara frumoasa in continuare si de la parisul (inca) nehotarat sa o primeasca ...

vergi spunea...

@luminita: multumesc de urari! trimitem urgent la paris primavara dar in casa voastra a adus-o oricum florian!!