duminică, iunie 14, 2009

Duminica, 14 iunie





























azi m-am trezit cu gindul la flori, flori multe, de toate culorile! vi le daruiesc si voua, asa cum in sulfetul meu le-am daruit mamei mele!

8 comentarii:

laura spunea...

Superbe flori,cititorii tai vor fi cu siguranta incintati sa le priveasca.Cu gindul si la tusi,am sa-ti pun in e-mail niste poze cu flori facute aici in desert.

Mihai spunea...

Florile mele pentru mami, azi, au fost niste margarete :) Sunt sigur ca s-a bucurat de faptul ca ne-am gandit la ea, cu totii.

vergi spunea...

@laura: sint sigura, ca o sa placa la toata lumea, sint flori asa de frumoase!!!Am si primit pozele, multumesc, flori nemaipomenite!

vergi spunea...

@mihai: mami iubea toate florile, de margarete insa imi aduc aminte in mod special. Cumpara unele mici de tot si cu atit parca mai frumoase! tare mult iubea mami florile, ore intregi putea sa se uite la ele. Imi aduc aminte , cind a implinit 85 de ani si a fost asa de frumos sarbatorita de toata familia, cum am ajuns acasa nu la daruri s-a uitat ci la flori. Si spunea cu atita dragoste, Doamne , ce multe flori, nici la nunta mea nu am avut atitea!! nu s-a linistit decit cind le-a vazut pe toate in vaze si a putut sa ne spuna, care de la cine erau! a doua zi dimineata la flori s-a oprit si din nou nu se satura sa le admire si sa imi povesteasca, de la cine le-a primit!!!

Anonim spunea...

cred ca tot un gand subconstient m-a facut sa ajungem zilele astea si la parcul floral(vizita descrisa pe blog) si la gradina de plante (cea mai veche gradina botanica din europa).
am visat-o pe mami acum, cum ti-am zis trei nopti la rand.mereu in campuri inverzite.

vergi spunea...

@luminitza: a fost si pt. mine un fel de shoc! adica, ma scol si am minte doar flori, caut cele mai frumoase, sa le pun pe blog. Deschid blogul tau si ce gasesc? flori! amindoua intr-un gind! si amindoua am visat-o pe mami ! cred ca ea ne-a facut sa ne gindim la flori in o asemenea zi!

viorica spunea...

MAMI,draga de ea,iubea atat de mult florile si florile pe ea,incat anul trecut,grav bolnava fiind,cand nimeni nu credea ca mai poate distinge ceva,atunci cand a primit de la noi frumoasele orhidee la ultima ei aniversare a zilei de nastere,s-a intamplat o minune:le-a privit,a zambit si a exclamat fericita: FLORI!A fost ultimul cuvant spus de ea inainte de a pleca peste cateva zile in Rai...

vergi spunea...

@viorica: a fost cea mai mare bucurie, pe care in o asemenea zi mami putea sa o aiba! si am fost cu totii fericiti, ca desi nu ne-a recunoscut pe noi, decit pe tine ), florile le-a vazut imediat si a ris, cum nu a mai facut-o din zilele ei bune! tare , cu ochii si cu gura , asa cum ii placea ei!