marți, iunie 30, 2009

Jurnal al calatoriei mele







bine v-am regasit! o saptamina a trecut ca in vis, nici nu imi vine sa cred ca am fost plecata! dincolo de evenimentul trist, care m-a pornit la drum, a fost pe departe cred, cea mai frumoasa saptamina , petrecuta acasa. Cu un program asa de bogat, de o sa imi trebuiasca acusi concediu, sa imi revin. Asadar Köln-Bonn, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Eforie! si astea toate in citeva zile! ptc. astazi sint ferm hotarita sa uit tot ce ma nemultumeste , cind vin acasa, pot spune doar ca totul a fost la modul superlativ absolut. Astazi citeva imagini din Ploiesti , mosia , locul de intilnire a familiei , asa cum tati si-a dorit-o, cind a dus acolo prima piatra! va urma Brasovul, orasul datorita caruia am descoperit o alta Romanie. Dar un pic de rabdare, abia am venit ,hotarita initial sa fac o scurta pauza de blog! nu a mers!

4 comentarii:

viorica spunea...

Daca n-ai fi postat pozele,asa crede ca am visat ca ai fost pe la noi,atat de scurt mi s-a parut timpul petrecut impreuna.Doamne-ajuta sa ne intalnim cu totii cat de des de acum incolo,cu ocazii fericite impreuna cu frumoasa noastra familie de care Mami si Tati au fost atat de mandri.

vergi spunea...

@viorica: era sa incep cu " viorica", " prezent"! ptc. exact asta ai facut, prima postare si ai si raspuns. La cit de repede trece timpul, ca miine sintem din nou impreuna, ca doar de aia avem domicilii diferite!!!!

Mihai spunea...

Ce frumoasa fotografie de familie! :) Bine zice @viorica, nici nu-mi dau seama cat de repede a trecut timpul cat ai stat aici!
______________
Mihai a postat o fotografie si un mic text pe Twitter ; ele se pot vedea si urmarind acest link

laura spunea...

Aici il vad si pe Nicu,Vivi si restul familiei,tare,tare mult ma bucur ca-i revad.Frumoasa poza!