duminică, iunie 06, 2010

A venit vara!!!




cred ca orice ar fi , este specific omului, sa se plinga tot timpul!! adica, dupa ce luni de zile ne-a ocolit soarele, a dat de trei zile vara peste noi, dar asa, o vara adevarata cu 30 grade si cu ...de necrezut, vai , ce cald este!!! eu nu ma pling, cred ca am fost de cind ma stiu copilul soarelui si imi ajuge dimineta sa il vad ca straluceste, ca imi e toata ziua salvata! si ma duce gindul de fiecare data la mami , care dimineta se inchina, cum spunea ea, la Sfintul Soare!!! am prins curaj si am pornit azi la o scurta plimbare pe malul Rinului la Düssseldorf, un spectacol de zile mari! adica , in sfirsit toate crismele deschise, vaporasele de agrement, gata sa plece in curse ( si ce daca de la un pod la altul???), lume vesele nevoie mare!! de miine se anunta ploaie si ce daca?? noi am avut in mod precis trei zile de vara si sint sigura, ca vor mai veni si altele la fel de frumoase!!

11 comentarii:

viorica spunea...

"Cri,cri,cri,vara cri,
Nu credeam c-o sa mai vii..."
Primul lucru pe care l-am facut azi dimineata,a fost sa ma uit pe geam sa vad daca inca mai e soare,ca-n ultimele doua zile,si m-am bucurat sa-l vad stralucind,ceea ce insemna ca vom merge pe malul Rinului,asa cum mi-ati promis de ieri.Ajunsi pe vestita Kö Allee,aglomerata de obicei la orice ora a zilei,am constatat cu uimire ca desi era ora 11,era aproape pustie,dar am banuit unde e lumea:pe malul Rinului,ceea ce s-a si dovedit a fi adevarat.Unii se plimbau ca noi,unii beau bere intr-o mare veselie la numeroasele terase de pe mal,altii stateau cuminti la coada de bilete pentru a se imbarca pe vapoarele elegante care urmau sa-i plimbe mai mult decat "de la un pod la altul".Toata lumea era fericita si noi la fel ca ea.

vergi spunea...

@viorica: se vede treaba ca...ti-a placut asa de mult iesirea ca a aparut comentariul tau de doua ori!!! si cum nu stiu sa sterg unul, e bine si asa!!! important ramine ca ziua a fost minunata, ca a venit vara cu adevarat si e asa de binevenita, ca mi-ar placea sa ramina fara pauza macar pina in octombrie!!!!

Katja - stapana de Athos spunea...

Si la noi a sosit vara si ne bucuram din plin de ea. Ai sa vezi si tu cand vei sosi la noi. :)

vergi spunea...

@katja: abia astept, sa pastrati mult soare, ca in rest am aflat oricum ca e o gura de rai acolo la voi!

floridecamp spunea...

vara care imi place mie dureaza din 7 ianuarie pana in 20 decembrie.de ce iubesc vara?
1.vacanta!!!!!!
2.mareeeeeeeeeee!!!!
3.razele soarelui=vitamina D
4.imbracamintea si incaltamintea lejera
5.ziua mult mai lunga!!!!!(nu imi place intunericul)
6.padurea- o ador !!imi ofera racoare si un colorit deosebit al copacilor....
si la noi a sosit draguta de ea ,cam timida si sfioasa dar cu chef mare de a ramane.....cel putin asa sperrrrrr

laura spunea...

Vara si la Timisoara!
E foarte cald,nu prea imi place caldura mare,dar tinind cont de faptul ca in locuinta e racoare,treaca,mearga.Oricum,ma bucur ca a venit caci ma saturasem de frig si ploi.
Frumoase poze!

vergi spunea...

@floridecimp:e si lista mea, doar ca am sters de pe ea vacanta!!! era asa frumos in romania cu vacante asa de lungi, mai ales vara!!!aici nu tin prea mult vacantele si sint mereu la alta data de la land la land. Totusi gradina noastra nu ma lasa sa numar zilele de vacanta! iti doresc tie si familiei tale o vara minunata, fara niciun pic de nor !

vergi spunea...

@laura: multumesc de aprecieri, de fapt nu pozele sint frumoase, ca nu stiu de ce nu ne-au prea reusit mai multe, frumos e ce am pozat, promenada rinului, cind e soare! ce bine ca e vara si la voi, cea mai cumplita amintire de vara a mea ramine legat de timisoara intilnirea de acum 4 ani cu colegii de liceu. Eu cu un geamantan plin de haine de vara, ca doar era mijlocul lui iunie si inghetind de frig cu unica jacheta adusa din greseala cu mine! noroc cu caldura intilnirii!

Mihai spunea...

Pe-aici e de-a dreptul canicula!!! Caldura de iulie nu de inceput de iunie. Dar e frumos. Intr-adevar, frumoase sunt zilele si noptile de vara! Pacat ca timpul trece atat de repede.

Administrator de blog spunea...

Am sters repetarea comentariului lui @viorica (desigur dupa ce l-am citit si eu de doua ori, hahaha!)

vergi spunea...

@mihai: timpul trece oricum cu si fara voia noastra! dar daca tot trece, sa faca bine dumnealui timpu sa treaca pe vreme frumoasa, cu soare stralucitor si concert de pasarele ca la noi in gradina! ma bucur ca e vara si la voi si sper ca mai tine macar o saptamina, pina sosesc! nu iau vara cu mine, nicio teama dar vreau sa fie cu mine , cind sosesc, sa ma insoteasca, cit stau si sa imi spuna la revedere!