marți, august 24, 2010

Ficat gras


he, he, sa credeti voi ca este vorba de ficatul acela gras si bun de gisca indopata!!! e vorba de ficatul meu personal, despre care am aflat ieri cu uimire ca e gras! la intrebarea mea disperata , graaas??? a spus de fapt doctorul, ei, nu asa gras dar un pic!!!! a ajuns sa imi strice ziua cu toate analizele de fapt bune de tot, mai ales ca a spus ca nu ar fi rau sa slabesc 5 kg.!!nici mai mult, nici mai putin, eu care era taaaaaare multumita cu mine. Si cum am incercat in viata mea tot felul de cure de slabire , mai mult fara folos decit cu, nu imi ramine decit sa strig puternic HELP!!! stiti o cura de slabire omeneasca, una la care sa si slabesti dar fara sa lesini de foame si sa visezi doar giste fripte!!! eu si ficatul meu ...nu foarte gras va multumim de pe acum!!!

11 comentarii:

Viorica spunea...

Ha,ha!ce pacaleala am tras!Am deschis prima pagina a blogului tau,a aparut fundalul albastru ca cerul si la un moment dat,am vazut poza cu...gâsca.Hait!mi-am spus,asta-i alt blog!Noroc ca mi-am dat seama ca acea gâsca era ostata de tine si avea legatura cu subiectul:ficat gras!Pai,si eu stiu despre al meu ca e "gras",de acum vreo 15 ani.N-am intrat în panica,în schimb nu mai manânc de mult alimente prea grase(si vorba ardeleneasca"tulai,rau îmi pare",ca ce-i mai bun si mai bun decât niste slaninutza cu ceapa,sau niste jumari cum numai eu stiu sa le fac?).Nu-ti pot da o retzeta de slabit,în schimb pot sa-ti spun ca de câteva luni de zile,manânc pe la ora 6 seara ceva mai usor si la ora 9 un iaurt cu putina pâine.Nu pot spune ca e o retzeta de slabire,dar nici de îngrasare nu e si mai am si avantajul ca seara adorm mult mai repede ca înaintea acestui "regim".

Viorica spunea...

Erata:
a se citi în comentariul trimis de mine mai-nainte,în loc de "ostata"(rândul 5),cuvântul "postata".

vergi spunea...

@viorica: risul lumii este ca nu apuc sa spun cuiva de ficat gras si sa nu mi se spuna ca si persoana respectiva are!!!e doar o consolare ca in rest ramin la parerea ca absolut orice problema de sanatate, mica sau mare trebuie luata in serios, pina nu e prea tirziu. Eu as face totusi o mica cura de slabire la inceput, dupa care una de intretinere. Am inceput-o la modul , taiat de pe lista dulciurile, tot ce e prajit si gras! si mai vad eu, astept cu incredere si o reteta minune! gisca cu pricina e din basmul " Gisca de aur" si mi-a placut tare mult si basmul si gisca!!! eram insa sigura ca va deruta cititorii!ca un pic de umor ne ramine oricum!

Revista De Slabit spunea...

Pe www.de-slabit.co.cc tot mai multe dintre fete se declara multumite de cura de slabire Slim&Fit.
Este o cura ce presupune corectarea dietei si a modului de viata fara infometare si fara yo-yo

Pentru Detalii clic aici

vergi spunea...

@revista de slabit: multumesc din suflet pt. informatie! eu sint de parere ca de slabit sanatos se face doar mincind mai putin sau tinind o cura de slabire numai pe baza de alimente!sigur tot mai multe fete vor sa slabeasca dar la fel de mult o vor si cele care au depasit de cind lumea virsta asta!! fiecare femeie trebuie sa aiba grija cum arata, ca e inca domnisoara sau tocmai bunicuta!

Mihai spunea...

Se pare ca e un fel de "moda", atat cea cu trigliceridele marite cat si cea cu ficatul gras (evident ca si eu le am pe amandoua). Nefiind medic, nu-mi pot permite sa dau nici un sfat, dar daca vrei cateva opinii, le afli dand clic aici. Viorica are dreptate, bine-ar fi seara sa nu mancam mai nimic, probabil ca trebuie sa renuntam la ciorbe si mancaruri gatite cu grasime, si, atentie, mai ales la dulciurile de tip prajituri, inghetata, creme etc. Teoria ca teoria dar practic, reusim? :)

vergi spunea...

@mihai: multumesc pt. articol, foarte interesant. Aici spun doctorii ca e o boala specifica celor care vin din est, ca acolo cica mincarea era mult prea grasa!! sa mori de ris!! cert este insa ca mi-a spus doctorul meu ca poate fi si genetic, ptc. eu numai obeza nu sint, alcool nu am baut in viata mea, dulciurile intr-adevar sint slabiciunea mea dar si alea nu chiar zi de zi!plus ca noi nu mincam gras deloc. Ramine o cura de slabire dar ma bucur ca am citit ca se face cu masura , nu de azi pe miine. Incurajator a fost sa aflu de la prieteni ca plimba ficatul cu pricina de peste 15 ani!!Eu o sa ma straduiesc sa ii dau de hac, dupa care comunic, cum am reusit!

luma spunea...

cura de slabire fara sa visezi noaptea sarmale si placinte , nu prea exista!
incearca totusi clasica cura de mere!
e foarte drastica, dar cea mai eficienta se pare!
adica mananca vreo saptamana numai mere proaspete! succes!

floridecamp spunea...

imi pare nespus de rau pt tine si iti doresc sanatate din tot sufletul!!!!mama lui de ficat ,o sa ii facem un program strict sa nu mai aiba timp sa lincezeasca .fructe numai intre mese.nimic dupa ora 18 ,apa cat cuprinde,zero dulciuri ,nimic prajit si miscare cat cuprinde.
sper ca te-ai amuzat.... sa stii ca si atunci cand radem pierdem calorii, desi ma indoiesc !?!eu rad toata ziua fiind o persoana vesela dar kg tot multe sunt!!!!
multa sanatate tie si ficatelului tau!!!!

vergi spunea...

@luminitza:multumesc de sfat, cred totusi ca sa fac asta , abia atunci as avea o problema mare, mie nu imi plac merele. Dar azi am primit toate analizele,sint foarte bune, ficatul e gras dar nu prea tare si sfatul medicului a fost o slabire in timp , cam 9-10 luni si niciun fel de medicament! o sa ma straduiesc, de frica am si slabit un kg si acum aflu, ca nu am de ce sa imi fie frica!

vergi spunea...

@floridecimp: de fapt ma bucur ca a tras doctorul un mic semnal de alarma, ca m-a obligat sa imi fac toate analizele posibile si la el ca medic de casa si la specialist! azi am aflat ca analizele sint foarte bune, nu exista nici macar o inflamatie pe undeva, nici urma de trigliceride marite, hepatita A,B sau C, probabil in concediu mi-am facut de cap, ceea ce recunosc!!!!sfatul cu slabitul il iau in serios daca nu de dragul doctorului al...dulapului, dar tot el a spus ca nu de azi pe miine, cam 9-10 luni!!! sa vedem, de felul meu sint de fapt prea disciplinata, de ce nu as fi in asa un caz???good bye praline!!!!