joi, septembrie 17, 2009

Ha, ha, ha


deci am ris si inca nu stiti , de ce! pai , nu am mai ris de mult, se apropie din nou un sfirsit de saptamina, de ce sa nu fie vesel? eu cam uit toate bancurile, pe care le aud, asa ca ajutor!!!! scriu ce imi mai aduc aminte si voi completati. Vreau un weekend vesel, cu un banc, doua nu merge!

Inaintea unui meci de fotbal important, antrenorul catre echipa, baieti sa fiti foarte atenti, acesta e un teren de fotbal. In dreapta sint echipele de televiziune, sa zimbiti frumos, in stinga sint ziaristii, sa va purtati frumos! da sa plece si se intoarce din drum continuind, si acelea sint portile....

Shefu, zice un angajat catre sheful lui, te rog sa ma lasi sa plec cu doua ore mai devreme acasa, nevasta mea doreste sa mergem la cumparaturi! nu se poate , raspunde sheful! multumesc din suflet, raspunde angajatul usurat, eram sigur ca pot conta pe d-vstra!!!

Astept completari, multe si vesele!!!!

20 de comentarii:

luma spunea...

poza asta ai mai pus-o in alt articol, nu stiam de ce mi-e asa de cunoscuta!
bancul ti l-am trimis pe mail, dar ma bucur ca la el mi-ai raspuns de laura sava!chiar asa ce lume mica!

Ionut spunea...

Un taran se ocupa de cultivatul pepenilor. La un moment dat, niste copii
au inceput sa intre noaptea pe plantatie si sa fure din pepeni.
Omul se gandeste ce ar putea face, pana ii vine o idee care in mod sigur
ii va speria pe copii. Asa ca pune pe camp o placuta pe care scria: "Un
pepene de pe acest camp a fost injectat cu cianura".
Ziua urmatoare taranul vine pe camp si vede ca nu lipseste nici un pepene,
dar gaseste o alta placuta langa cea pusa de el: "Acum sunt doi!"

Viorica spunea...

-Mai Gheo!Gasit-ai tu vreodata barbati straini la tine in dulap?
-Mai Ioane,sa-ti spui drept,n-am gasit niciunul.Toti erau romani!
-------
Badea Gheorghe,in tramvai,calca o doamna pe picior.Aceasta indignata ii zice:
-Animalule!
La care badea zice:
-Te pomenesti ca tu oi fi vreo planta!
-------
Ha,ha,ha!!!

vergi spunea...

@luminitza: poza am pus-o cred chiar de doua ori, imi trebuia o poza cu cineva care ride si e unica!!! asa ca va fi cumva un fel de titlu, apare poza, se ride!! da, lumea e chiar mai mica decit credeam. Am citit cindva la inceputul internetului, ca interentul face din toata lumea un mic sat, in care fiecare cunoaste pe fiecare! cam asa e!

vergi spunea...

@ionut: am ris cu pofta, multumesc! ma bucur ca ai aparut pe blogul meu, as dori insa sa stiu , daca se poate desigur, cine esti! e mai usor de comunicat cu oameni , pe care ii cunosti ,fie si print-o prezentare pe posta asta electronica sau ce o fi!!! ca eu am lipsit la toate lectiile de fizica si cind eram prezenta!!! avind mai degraba un roman pe genunchi!!!

vergi spunea...

@viorica: merita sa auzi , cum am ris mai ales la bancul cu planta! o sa il povestesc mai departe! bancul asta mi-a adus aminte de un altul, pe care cred ca l-am mai povestit. Gheorghe catre Ion, ma Ioane, tu esti prost , ori te faci?? ei, ma fac, raspunde Ion...

luma spunea...

Gheorghe: Mai Ioane, tie iti plac femeile grase?
Ion: Nu.
Gheorghe: Tie iti plac femeile cu fundul mare?
Ion: Nu, mai.
Gheorghe: Tie iti plac femeile cu celulita?
Ion: Nu, mai.
Gheorghe: Atunci de ce te culci, mai, cu nevasta-mea?



Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba:
- Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut?
- Ceva bijuterii, un televizor si putine economii...
- Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit?
- Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
- Bula, de ce a murit?
- A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul.
- Ce ghinion! Si ce-ati facut?
- Macaroane cu branza.



- Mami, tu esti alba, tati-i alb... eu de ce sunt neagra?
- Fata mamii, la ce petrecere a fost in noaptea aia sa-i mutumesti lu' Dumnezeu ca nu latri!

vergi spunea...

@luminitza: am ris cu multa pofta, fug sa i le povestesc lui mircea, care munceste de zor in gradina!! asa sa tot inchei saptamina, cu risul pe fatza si sa inceapa la fel de vesele, cele care urmeaza!

Mihai spunea...

El si ea se intorc de la o petrecere. Doamna inainte, domnul in urma.
- Vai draga, da'ce te-ai mai latit in sale! Parc-ai fi o masina de spalat! remarca sotul hodoronc-tronc.
Dupa ce-si facura toate cele necesare inainte de culcare se bagara in pat. El, usor ametit de aburii alcoolului consumat la petrecere, incepe sa-si mangaie nevasta in ritualul premergator actului sexual. La care, ea:
- Si tu vrei sa pornesc acuma ditamai masina de spalat pentru o amarata de zdreanta?

genius spunea...

Cel mai noi banc, varianta video il poti vedea aici . Nu-i tare fetita?

Mihai spunea...

@vergi: Hahaha, trebuie sa ai rabdare sa te uiti si dupa ce intra secundele de publicitate, pt. ca acolo e fetitza despre care zice @genius! Ce-nseamna inocenta copiilor :)

vergi spunea...

@mihai:ha, ha, ha!!! bine i-a facut, se pare ca nu numai in viata reala sint... barbatii asa sharmanti citeodata!!!am ris cu pofta, un banc pe gustul lui mircea, fug sa i-l povestesc!!

vergi spunea...

@genius: mai mult decit dragut!! dar chiar , ce e aia pitzipoanca??? nu m-am gindit niciodata! sa fie o pasare? sa aiba si bunicul una??? de ceva sint sigura, daca e o pasare, eu nu am si nu am vazut in viata mea o pitzipoanca adevarata!!!

vergi spunea...

@mihai: moi, mihoi moi!!! abia acum a fost continuare de banc!! oi fi eu blonda, dar ceva musai ca mai urma! sau mai stii!!!! oricum draguta reclama!!!si usor de facut, e plina lumea de pitzipoance!!!

CAZACU GHEORGHE spunea...

Doamne ajuta!

Sa fiti Sanatoasa Mamae Aveti Un Blog Natural Si Serios Felicitari!!!!

Mihai spunea...

Uite ce surpriza placuta, draga sister! Ti-a vizitat blogul un tanar preot, care, din cate am observat la profilul sau, e o persoana preocupata de religie si de lucrurile cele frumoase, sufletesti si spirituale (sunt absolut convins ca apelativul folosit de domnia sa nu e in sens peiorativ, ci din respect, expresia avand in Muntenia o conotatie pozitiva). Sincere felicitari si... la cat mai multi vizitatori de bun simt! :) P.S. A propos de "piţipoancă", evident ca nici in DEX (marele dictionar al limbii romane) nu gasesti definitia, dar sensul nu-i departe de "gasculiţă", ceeace, hehehe, uite ca te duce cu gandul la ograda bunicului. Tot ca ardeleanu' tipic ce sunt, iti explic si eu serios acum ca "pitigaiat" e e un glas ascutit, subtire, strident (ca ciripitul pitigoiului), asa ca e clar ca o "pitipoanca" e o tipa stridenta. Si mai interesant mi se pare ca varful unui munte din Bucegi (de la cabana Garbova, Predeal-Clabucet Plecare) se numeste Piţiponcul. Cum s-o traduce? Poate... "papagalul"? Hahaha!

vergi spunea...

@cazacu gheorghe: bine ai venit pe blogul meu, vorbele tale mi-au mers la suflet. Sper si eu ca blogul meu e serios si natural! sint mindra ca ma trag din o familei frumoasa si sanatoasa, asa ca si faptele noastre sint pe masura minunatei educatii primite! si ptc. ai scris pe rubrica "ha, ha" vreau sa iti spun ca m-a amuzat peste poate apelitivul mamaie, dar numai pina la un punct! dupa ce mi-am exprimat insa in vara trecuta indignarea , ca mama mea ajunsese in spital doar o mamaie si s-a uitat o complet , ca nimeni poate nu merita ca ea apelativul Doamna, mi s-a explicat , ca acest cuvint e folosit cu drag in muntenia. ( noi ne tragem din ardeal, traiti in banat!) Si acum ai sa intelegi , de ce ma supara. Am observat eu in drumurile mele la bucuresti ca de la o anume virsta femeile , barbatii nu mai merita apelativul domn sau doamna, ca sa nu mai spun de pronumele de politete d-vstra!!!nu aud in mijloacele publice decit , cobori mamaie, respectiv tataie? repet, doar de la o virsta incepind! si atunci ma gindesc eu cu indignare, acei mamaie, tataie s-au straduit in viata lor sa fie niste domni, de ce deodata nu mai sint, de ce deodata au devenit d-ta??? e si asta desigur un pronume de politele dar nu suna public vizavi de un necunoscut prea politicos, ca din pacate eu nu am auzit in viata mea sa fie adresat de ex. un doctor cu d-ta!eu am folosit intotdeauna cuvintele doamna sau domn si mai ales d-vstra, pina si pe femeia de la curatenie,( care numai a doamna nu arata), o numeam doamna maria, si sa stii ca doamna maria in simplitatea ei dadea lectii la multe doamne! personal am rezolvat problema, eu sint tu pt.toata lumea ! si in tramvai ma bucur mai tare sa mi se spuna tu decit d-ta!!!am sa iti urmaresc cu placere blogul, mi se par fascinante preocuparile tale, la cit mai multi tineri de calitatea ta!!!

vergi spunea...

@mihai: aha! cred ca treaba e mai simpla, unde exista o pitzipoanca, exista si un pitziponc!! asa se cuvine! si in mod precis pitzipoanca pitzigaieste, uite ai o noua tema pt. viitorul tau tratat!dar...ce face pitziponcul? cred ca el pitziponceste!!! a nu se confunda cu piztiporunceste!!!

luma spunea...

O blonda voia sa-si cumpere o pereche de pantofi de crocodil, mergea din magazin in magazin ca sa gaseasca cel mai bun pret. Preturile erau, insa, exorbitant de mari. -Deci, nu negociati nimic la pantofii astia?
-Ne pare rau domnita, astea-s preturile, nu avem ce face.
-OOOFFF, pai la banii astia ma duc si-mi cumpar o pusca, si ma duc si-mi impusc un crocodil si-mi fac rost de pantofi gratis!!!
-N-aveti decat, domnisoara!
Blonda isi ia pusca si pleaca la vanatoare. Vanzatorul, in drum spre casa, trece pe langa o mlastina unde o vede pe blonda. In fata ei apare un crocodil de vreo 6 metri, blonda cu sange rece, il impusca, si-l tareste pe un damb unde mai erau intinsi vreo 7 crocodili. Il ia de picioare, il suceste si cu un racnet de deznadejde:
-LA NAIBA!!!!!!!!! Si asta-i descult?!

Anonim spunea...

@luminitza: am citit abia azi bancul, asa ca mi-am inceput ziua cu un zimbet! se pare ca desi au trecut atitia ani, de cind circula bancul asta, crocodilii tot..desculti sint!!!