luni, octombrie 26, 2009

La multi ani Mircea!!!!



Mâine, 27 0ctombrie este ziua ta! Îmi cer de pe acum iertare, ptc. cum ti-am organizat-o, adica fara pauza de prinz dar ...asa s-a nimerit si de ce ar fi fost ziua de miine o exceptie??? noi muncim fara sa intrebe cineva, daca avem sau nu chef macar de pauza de masa!!

Asa ca urarile mele apar de astazi si sper ca in felul acesta am dat ocazie tuturor, care cu drag ar face-o, sa te traga de urechi!! si sa nu se supere ca nu te-au gasit la telefon pina seara tirziu. Inca o data si din tot sufletul, La foarte multi ani cu bucurii si sanatate!!! si cum spun eu in fiecare seara? sa ne dea Bunul Dumnezeu sanatate, pace, noroc si multa liniste in casa! ( vorbe invatate de la draga si inteleapta de mami ) Si inca multi ani, foarte multi ani de acum in colo, viata frumoasa , pe care o ducem de 35 de ani!!! si putem spune ca avem totul!!!!nu imi vine nici mie sa cred ca sint atitia ani de la primul tort 1974, cu luminari sfintite, luate la Minastirea Neamtului. Implineai 27 de ani...Cum insa pina la 100 mai e asa de mult, vom mai avea multe, foarte multe torturi, cu mereu mai multe lumanari de sarbatoare, pe ele dar cu bucuria primei aniversari impreuna!!!

26 de comentarii:

luma spunea...

la multi ani Mircea!
multa sanatate si bucurii iti doreste si Parisul!
un party frumos, unde cu sihuranta vei fi elegant cum te-am vazut in pozele primite, dar cel mai important, inconjurat de prieteni si de cei dragi!
cu drag
Luca, Lumi si Antoine
P.s.foarte emotionant discursul,draga Vergi!cred ca faptul ca ati dus pana acum atatea aniversari frumoase impreuna, nu e doar un hazard!

vergi spunea...

@luminitza: multumesc eu astazi de urari! am de gind ca miine , cind venim seara destul de tirziu acasa, sa ii citesc lui mircea comentariile primite! si va multumi el tuturor! din pacate miine asa a fost sa fie, sa stam toata ziua in praxis, seara insa iesim cu fetele la un restaurant chinezesc, iar simbata va simti mircea ca e sarbatorit, are loc party lui, pina acum stiu ca vor veni 30 de prieteni, cu cit mai multi , cu atit mai bine!!! multumesc si de aprecierile la adresa mea, cuvinte scrise din inima, si cite nu as fi scris! 35 de ani impreuna sudeaza!!!

laura spunea...

Un sincer "La multi ani!" si din partea mea.Sanatate multa,succese si viata lunga alaturi de cei dragi!

vergi spunea...

@laura: multumesc mult de tot de urari, dupa cum am mai spus-o, miine va multumi mircea. Am deschis absolut intimplator laptopul, ptc. am avut azi o zi plina, de nici nu speram ca mai intru online, ba mai mult, voi gasi si mesaje! mircea o sa se bucure foarte tare, el nu le prea are cu internetul dar vorbele bune si din suflet bucura intotdeauna!

robert spunea...

La multi ani tinere Domn! Ana, Tea, Cris si Robert iti ureza viata lunga, sanatoasa si linistita. Abia asteptam sa te cunoastem, sau sa te revedem(dupa cum vine cazul)! Cu drag, cei de mai sus.

Anonim spunea...

La Multi Ani lui Mircea! Na' ca mi-a luat-o Robert inainte... Sa aveti o zi frumoasa si sa petreceti pe cinste. Cu drag, Cristina

Viorica spunea...

Draga Mircea,de ziua ta iti doresc multa sanatate,fericire,sa fi mereu inconjurat de dragoste si sa ai parte de tot binele din lume,pe care-l meriti cu prisosinta.Sunt sigura ca daca am trai intre "indieni",te-ai numi "Mâini-si-Suflet-de-Aur".
LA MULTI ANI ,alaturi de "aleasa inimii tale",Gina si de intreaga familie !
Cu drag,Viorica.

Geni spunea...

La multi ani cu sanatate,bucurii si vise implinite!Fie ca cerul vietii tale sa fie zi de zi luminos si insorit iar noaptea senin si plin de stele!Sa fiti amandoi sanatosi si fericiti pana la urma!
Multe salutari prietenesti Geni,Nucu,
si Leo!

genius spunea...

Vai Vergi, e emotionata e urarea ta!
La foarte multi ani, domnule Mircea, multi ani frumosi si plini ochi de bucurii!

Mihai spunea...

Mie dintotdeauna povestea voastra mi s-a parut a fi extrem de romantica. Sunteti de felicitat, cu-atat mai mult cu cat timpul care trece, parca din ce in ce mai frumoasa o face :)... La multi ani Mircea, sa fii sanatos si sa ramai acelasi om dintr-o bucata, pe care te poti baza oricand, mai ales ca astfel de oameni gasesti azi din ce in ce mai rar. In plus, si urarile pe care ti le-am spus la telefon, le reinnoiesc ;)

vergi spunea...

@robert; mii de multumiri pt. urari!sint sigura ca va veni si ziua , in care si mircea sa isi cunoasca nepotelele! cit despre " tinere domn", chiar tinar a ramas mircea!

vergi spunea...

@cristina: multumesc eu de urari, vorba aia, o data secretara, toata viata secretara!! de petrecem chiar o sa petrecem, am inceput de azi si marea petrecere simbata! va asteptam cu drag pe toti!!!!

vergi spunea...

@viorica: ce nume minunat ti-a venit in gind pt. mircea!! chiar asta este el, miini si suflet de aur!!am fost astazi eu fericita sa vad ca absolut nimeni nu l-a uitat, cine nu a scris pe blog , a sunat si mircea s-a simtit cu adevarat sarbatorit!sigur e mai greu sa scrii pe blog , cind de fapt imi scrii mie, dar am citit fiecare mesaj in parte lui mircea si a fost foarte fericit, plus ca a promis ca va raspunde!!!

vergi spunea...

@geni: ce frumos ai scris, ar fi cazul sa incepi sa tii un blog!!! multumim mult de urari si ma bucur de astazi, ca ne vom vedea simbata, unde vom bea cu drag ca de fiecare data un pahar impreuna!! cu sarbatoritul desigur!!!

vergi spunea...

@genius: orice urare facuta din suflet e foarte frumos , si eu din tot sufletul am facut-o! multumim pt.frumoasa urare, chiar plini ochi de bucurii vor fi anii, care vor urma!!!

vergi spunea...

@mihai: da, povestea noastra chiar ca o poveste este, si e frumoasa tocmai ptc. a fost scrisa din prima zi de viata, ptc. numai viata si soarta poate combina asa lucrurile, ca sa ne intilnim doi urmasi ai unor familii, care se pierdusera unii de altii ce ani de zile. Chiar un om dintr-o bucata ramine mircea! pe care te poti baza in orice imprejurare a vietii! tu ai un punct bun in plus, ne esti foarte apropiat si vom fi alaturi de tine oricind si in orice imprejurare a vietii tale! si daca ar fi sa ramii fara nimeni alaturi, ceea ce deja suna absurd, ne ai pe noi si in primul rind pe mircea!! solidaritate masculina!!!

mircea spunea...

@multumesc pe aceasta cale tuturor, care astazi nu m-au uitat si fie au scris, fie m-au sunat!! multumesc pt. urarile voastre , facute din tot sufletul si sper ca vom bea cu totii cindva si un pahar impreuna!!!eu nu le am cu scrisul dar gina m-a suplinit si s-a tinut de cuvint, a raspuns fiecaruia in parte!! cu tot dragul, mircea

VERGI spunea...

@mircea: desi e foarte tirziu si am avut de la ora 7 dimineata pina mai inainte o zi plina de tot, am raspuns in parte fiecaruia, ptc. la atitea cuvinte bune, a meritat fiecare un raspuns personal!!! m-am bucurat azi de bucuria ta, a sunat telefonul tot timpul, nu te-a uitat absolut nimeni din familie, dintre prieteni, a scris atita lume! asta e minunat, cum minunat ramine sa te simti iubit!!!LA FOARTE MULTI ANI!!!!

maia spunea...

Scuze ca vine cu intarzierea: Dumneavoastra si intregii familii MULTI ANI SI FERICITI! cu stima, maia

vergi spunea...

@maia: nu e niciodata prea tirziu pt. un gind bun!! asa ca multumim mult de tot de urari, le-am si transmis mai departe!! mircea se bucura peste masura , cind ii citesc , cind raspund pt. el dar...nu ii place sa scrie!!! asa ca nu imi ajuge ca sint secretarea lui in praxis, mai sint si acasa!! o fac insa cu mult drag!!!

maia spunea...

Si eu le-am scris tot cu drag. Si pentru ca vine weekendul, si spune-ati odata ca trebuie sa zambim cate bancuri:
Doi betivi:
- Ba, tu care boala crezi ca este mai grava, Parkinson sau Alzheimer?
- Io zic ca mai bine este sa ai Parkinson.
- De ce?
- Pai mai bine versi jumatate de pahar pana il duci la gura, decat sa uiti unde ai pus sticla.


Cum te numesti? Intreaba medicul.
- Popopopa Mamamamarin.
- Esti balbait?
- Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin.


Un preot explică la ora de religie:
- Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coastă din Adam a creat-o pe Eva.
- Părinte, îl întrerupe un elev, tata spune că ne tragem din maimute.
- Ascultă, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu mă interesează. Eu vorbesc în general

vergi spunea...

@maia: era chiar ce imi lipsea, asa ca am ris cu multa pofta!! miine avem party de ziua sotului meu, asa ca azi am fost intruchiparea harniciei, si nu exagerez, daca am reusit sa fac si trei feluri de prajituri, plus crema de zahar ars. Si ce mai era de pregatit!! asa ca acum o ora am picat frinta si imi trebuia ceva sa ma remonteze! ai reusit!

luma spunea...

wow!trei feluri de prajituri!!!de care, sa ne scrii neaparat dupa party!

vergi spunea...

@luminitza: pina la urma au fost patru!!! tort de brinza, crema de zahar ars, prajitura cu crema de zahar ars, prajitura , gen tort de mere!! ala l-am facut in plus, ca visasem noaptea ca mami a intirziat la aeroport!!!!, ca si-a uitat prajitura cu mere!!! am fost mai mult decit fericita, ca s-a mincat mai totul!!!

Anonim spunea...

wdv, yqknt ak etlcvahl m jgmtn.
pcyv qhwnenmh o gf a!
xkk tube stack
, qvdd bc um a jnnv b.
aykhcz cdqflc jcla m djoq. qjv, amatuer porn
, bcfi s fnitmkvh w psbaak ci upxp qpn.

yug db hvt.

Anonim spunea...

yfy x mtl f, xxx. ice h, aau anahzo! vgoe y pne zh.