miercuri, noiembrie 25, 2009

Se apropie Craciunul!!!!!


si inca cu pasi mari de tot!! afara sint 14 grade, ploua cu galeata , iese apoi soarele, tuna si fulgera ca in vara , ploua din nou, dar ...vine Craciunul!! o dovedesc orasele deja impodobite, vitrinele magazinelor, ferestrele caselor!! si steaua de Craciun, care deja sta cuminte pe scarile noastre!!!!nu e prea devreme pt. asta, duminica e deja primul Advent, curios insa imi pare mie. Si mi se face un dor nebun de Craciunul copilariei cu zapada pina si in Timisoara, cu ger napraznic si nasuri inghetate! acum ma simt la fel de derutata ca la primul Craciun pe Teneriffe, cu Mos Craciun imbracat in pantaloni scurti!!!!, cu brad in holul hotelului , cu colinzile , care curgeau din orice post de radio ai fi prins!!!si desigur cu soarele , care dogorea napraznic! nu avem de ales, la cumparaturi cu noi, Mos Craciun a si inceput sa isi umple tolba cu scrisori!!

Si totusi, cum vi se pare un oras pregatit de Craciun , cind afara e inca primavara????

12 comentarii:

Viorica spunea...

Nu stiu cum li se pare altora apropierea Craciunului,dar eu abia-l astept fiindca i-am trimis lui Mos Craciun o luuuuunga lista de cadouri pe care abia astept sa le primesc,fiindca am fost foaaaaarte cuminte!

Mihai spunea...

La multi ani, Cris! Cu-adevarat, se apropie Craciunul. De fiecare data ma gandesc cu nostalgie la Craciunul copilariei, cand zapada incepea inca din 7 noiembrie (defilau tancurile de ziua URSS-Rusia sovietica) si in februarie scartaia zapada sub picioare de ger. Pentru mine deja a venit... Mos Craciun, aducandu-mi in "dar" o calatorie de vis la Disney Land din Paris, de unde de-abia m-am intors. Promit poze, cat de curand (am facut peste 2 mii!). Si, desigur, voi fi cuminte in continuare, asteptand darurile de sub brad... :)

vergi spunea...

@viorica: Mos Craciun chiar stie ca ai fost foarte cuminte si porneste deja saptamina viitoare spre voi! ca tot merge asa repede totul, ca miine scriem scrisori la Iepurasul!!!! poate se indura de noi si ne trimite si citiva fulgi de zapada!!! acum e seara, la vecini ard luminite de Craciun, ti se pare bizar pe vremea asta! asa ca mi se pare sau nu, le-am aprins si pe ale noastre!!!

vergi spunea...

@mihai: un drum la disneyland e Mos Craciun si Iepuras deodata! tare ai fost cuminte!! cred ca dintre parcurile de distractie disneyland ramine cel mai fenomenal , cit despre disney, un geniu e putin zis!!! un zeu, care va aduce inca secole de-a rindul bucurii copiilor si adultilor! mda, asta e cu vremea, poate aduce si un pic de zapada! sa fii cuminte mai departe, nu se stie niciodata!!!! eu sint de cind ma stiu de ex.!!!si Mosul nu m-a uitat niciodata!!

luminitza spunea...

pai, vorba lui Mihai,la Disneyland e deja craciunul in toi , cu zapada artificiala,reni, mos craciun si tot tacamul!cum sa mi se para?putin ciudat cu schimbarea climei, dar asta este!
mi-e groaza sa ma gandesc ca poate generatiile viitoare nici nu vor avea mai zapada iarna!
uite tocmai de-aia ne-am rezervat o mica vacanta la brasov, unde sigur va fi zapada adevarata ca-n povesti!

laura spunea...

Acum la noi,la Timisoara e adevarata primavara!
Pina la Craciun nu mai e mult si sper ca mama natura sa se imbrace in hainele traditionale.
Frumoasa craciunica ta,e simbolul craciunului.
De sarbatori imi doresc sanatate,imi pare rau ca nu voi fi impreuna cu Afro,dar...vor mai fi si alte sarbatori.

vergi spunea...

@luminita: atita mi-am dorit sarbatori cu zapada, ca a fost sa fie ca voi sa aveti parte de ele! sint sigura ca la brasov va fi zapada nu gluma, macar luca sa vada cum arata zapada in realitate, ca mai e un pic si nu mai stiu copiii de astazi, ce e aia!e de fapt normal ca orasele sint impodobite, asa e de cind lumea inainte de primul adevent, ciudat e ca vremea ramine asa primvarateca!!

vergi spunea...

@laura: in primul rind iti multumesc ca mi-ai spus , cum se numeste floarea aceea , aici ii spune stea de craciun si nu gaseam traducerea. Din pacate eu am facut de mult constatarea ca in viata nu le poti avea pe toate, asa ca vorba ta, mai sint si alte craciunuri si vei fi cu afro! cit despre vremea de afara ,pe de o parte nu e rau ca e asa frumos , e doar cumva ciudat, cum sa vina craciunul si sa nu ingheti macar de frig??

vergi spunea...

@laura: mai intii multumesc ca mi-ai spus cum se numeste floarea aceea.Aici ii spune stea de craciun si nu gaseam traducerea, nu cred ca pe cind eram noi inca in romania am vazut asemenea flori.Ce frumos ii spune insa romaneste!!! pacat ca nu ai cum fi si cu afro alaturi , vine insa si asta!! si poate vine si un pic de ger si zapada!!!

vergi spunea...

@laura: ha, ha, scrisesem citeva rinduri de raspuns , care s-au pierdut, am scris din nou , au aparut amindoua!! posta electronica!!!!

Mihai spunea...

Imagini din calatoria lui Mihai la Paris si despre expozitia internationala "Paris Photo" pot fi vazute
aici

vergi spunea...

@mihai: sper sa priveasca cit mai multa lume pozele, merita! si desigur sa mai pui o serie, ptc. parisul e cu adevarat un oras frumos, sint atitea vederi si albume cu el, dar e cu totul altceva sa vezi orasul cu ochii unui artist!