vineri, martie 13, 2009

Cozonacii


graba strica treaba, am uitat sa postez, ce era mai important de fapt, cozonacii!!! asa arata dragii de ei, sau mai precis aratau, ca jumatate din ala mic e deja mincat!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Daca pana acum jumatate dintr-unul a fost mancata,sa ne spui cat a mai ramas din ei pana deseara!Eu una a mancat unul din privire doar.Arata superb!Felicitari!

Katja - stapana de Athos spunea...

Mmmmmm, vrem si noi!

Vergi spunea...

@viorica: ca sa spun drept, mai e o jumatate din unul cu nuca, jumatate din cel mic! dar am avut si ....ajutoare! nicio problema, mai fac!

Vergi spunea...

@katja: he, he, chiar vreti? kein Problem! avem destul!

Medeea76 spunea...

Arata ca de Craciun. Si cu salata mi-ai facut pofta, cred ca sa-mi fac rost de niste timp duminica...

Vergi spunea...

@medeea: asta e unul din avantajele blogului! schimb de pareri si se si naste ideea unei salate de beuf sau al unui cozonac! chiar a sarbatoare mirosea ieri seara la noi in casa! daca faci salata , pofta buna de pe acum, eu inca nu am intilnit om sa nu ii placa. Pina si aici la nemti de aici am mare suces cu ea!

Anonim spunea...

Minunatii nu alta.Din pacate nu le am cu aluaturile crescute(in schimb le are Mihai)si am trecut de 2 saptamini pe torturi.Ieri am facut unul cu lamiie preferatul lui Mihai

Vergi spunea...

@ laura: ce bine ca nu esti in vecini!! om m-ai face, eu si torturile, cea mai buna combinatie, asa minca de dimineata pina seara!indiferent ce, crema multa sa aiba!! interesant, ca barbatii sint mesteri in cozonaci, si la noi cind eram mici ii framinta tati! abia asteptam sa fie gata, fiecare din noi isi avea cozonacelul lui!

Anonim spunea...

cand am citit graba strica treaba , mi-a fost teama ca i-ai ars!noroc ca n-a fost decat o greseala de punere in pagina!arata foarte apetisant!

Vergi spunea...

@luminitza: cu cozonacii nu am probleme, de regula , ce imi iese o data, imi iese de fiecare data! dar am nevoie de un curs de initiere in probleme tehnice de computer, apesi pe o tasta si futsch, gata cu textul , l-ai si trimis te miri unde! bine ca a ajuns la voi macar in rate!

Katja - stapana de Athos spunea...

Yamy, dar buni au mai fost!!!! ;)

Vergi spunea...

@katja: foarte buni si am si ajuns sa vorbim de ei la trecut!! poate nu prea plingem, ca a fost si crema de zahar ars buna???