vineri, martie 13, 2009

M-a lovit harnicia!







aseara cam pe la ora 8,30! asa patesc eu , cind sint foarte obosita! am lucrat ieri toata ziua , mica pauza de prinz se poate uita ca e mai rau ca la praxis, pune masa, stringe masa, ochii la ceas, la treaba cu noi! asa ca am sosit aseara acasa destul de tirziu si m-am gindit, televizor sau cozonaci? o voce launtrica a strigat , cozonaci!!! ce era sa fac , ca se spune ca e bine sa asculti de vocea asta launtrica, am pornit la treaba, uitind ca probabil ma apuca miezul noptii in bucatarie! ceea ce s-a intimplat dar cu ce rezultat!!! reteta o aveti, acum ceva doar pt. ochii vostri. Seful m-a lasat azi dimineta acasa , asa ca ...ma odihnesc, supa de vita fierbe, piinea sta sa creasca, cartofii pt. salata de boef fierb! si lista ramine deschisa. Ce faceti voi bun de weekend? si mai ales, ce faceti , cind simtit ca picati de oboseala? ca munca cica te face sanatos si te tine tinar! asa o fi , sa nu scap ocazia , la bucatarie cu mine! va doresc un weekend frumos si daca se poate cu mult soare!

8 comentarii:

Anonim spunea...

vai ce bine arata!sunt cu nuca??mi-ai dat o idee si cu salata de boeuf desi nu fac des (ultima oara am facut de revelion-si prima oara dealtfel, dar ce buna a iesit)!
pofta buna si voua si un weekend primavaratic!

Vergi spunea...

@luminitza: sint cu nuca si sint formidabil de buni! doar ca eu in marea viteza in care sint, am uitat sa pun si rezultatul final! asa ca l-am adaugat, abia ca sper, ca efectul va fi mai mare!ce pacat ca sinteti asa de departe, avem de toate, poftiti la masa!

Anonim spunea...

Cred ca piatra de incercare pentru orice gospodina e "testul" cu...cozonacii,pe care eu nu l-as trece in niciun caz,la nici una din fazele muncii pentru rezultatul final.Tu ai dovedit inca o data in plus ca esti o gospodina de nota 10.
P.S.Cum pot fi doua surori atat de diferite din atatea puncte de vedere,fiind "plamadite" din acelasi aluat?

Katja - stapana de Athos spunea...

Ce harnicuta esti! Precum o albinuta. Si te mai miri cum am eu timp pentru "gustari". Heheheh, vad ca si tu ai gasit "portita"...

Vergi spunea...

@viorica: la putinele mincaruri, pe care le fac eu cu constiinciozitate de ani de zile, imi ramine bucuria, ca macar imi ies! dovada si salata de beuf , acum terminata! cit despre deosebiri, crezi doar tu, ai dovedit ca esti la fel de harnicuta si lasa modestia la o parte, mincare buna ca a ta, mai rar! se vede, ca ai luat lectii direct de la mami! eu pe vremea, cind ma ruga sa o las sa ma invete cite ceva, raspundeam invariabil, eu cind cresc, imi iau servitoare! quod errat demonstrandum!

Vergi spunea...

@katja: adevarul este ca eu sint de parere si s-a dovedit ca am dreptate, timp nu ai,ti-l iei! si de regula iti reuseste sa te descurci cu toate. Asa ca la mine e gata treaba , supa, salata de beuf, cozonacii, plus bucataria luna, ca si cum nu ar fi fost acolo marele atac! si mi-a ramas si o gramada de timp liber!!!! nu dau la nimeni din el!

Medeea76 spunea...

O-ho-ho, Vergi, m-ai dat gata!!! Asa e cu timpul, doar ca iti mai trebuie si un pic de putere ca sa ti-l iei. Felicitari, draga gospodina. Eu in seara asta am facut coliva pentru Mami si a iesit grozava, imi face asa o mare placere sa o fac...

Vergi spunea...

@medeea: ce ne-am face fara tine! sint 10 ani deja , de cind faci coliva pt. mami si tati! Dumnezeu sa ii odihneasca! de cite ori insa ma gindesc la ei sau la pomeniri, mi se pare ca sint in filmul fals si nu mie mi se intimpla asta.Asta este, nu avem cum schimba, bine ca nu ii uitam, asta e cel mai cumplit lucru, care s-ar putea intimpla. Cit despre harnicie, cine te intreaba , daca ai sau nu timp. Ce ma supara pe mine insa cel mai tare este, ca sint zile ca astea, cind nu ies din bucatarie si cind trag linie ce am facut, ma apuca furia!