miercuri, mai 06, 2009

Romania, vesti bune







in sfirsit am citit azi in ziar ceva de foarte bine pt. Romania si nu o sa va vina sa credeti , pt. toata Europa! chiar daca vestea o stiti din presa romana, o repet. Arheologii au descoperit in Bucuresti craniul primului european modern si anume acum 35.000 de ani!! un roman, s-a reconstituit chiar si fatza lui! Romania, intemeietoarea Europei la capitolul locuitori, o veste minunata! ce alte lucruri de bine mai stiti despre Romania? urmeaza si mai bine, tot ieri am auzit ca s-au acordat Romaniei 5 miliarde de euro, ajutor pt. dezvoltare! astept dezvoltarea si ziua in care o sa ma mindresc cu tara mea macar cum o faceam in 1974! cind macar toti turistii de pe litoral ne admirau!!
Am pus pt. comparatie poza cu harta Romaniei astazi si cu Romania la 1600, cind a fost unita pt. patru luni de catre Mihai Viteazul! comparati!!!

6 comentarii:

yiorica spunea...

Wow!Astea da vesti!Cred ca se si leaga bine una de alta,cea cu descoperirea senzationala a arheologilor si banii primiti de Romania de la Uniunean Europeana.Poate o parte din bani vor fi folositi pentru continuarea cercetarilor arheologice si o alta parte,reconstituirii centrului vechi al Bucurestiului.

vergi spunea...

@viorica: da, ideea foarte buna, nici nu ar fi rau! Bucurestiul vechi reconstruit, visul de aur cred al fiecarui bucurestean! cit despre sapaturile arheologice, acum macar avem un raspuns, sintem aici de 35.000 de ani!!!

Luminitza spunea...

si cerceii?

vergi spunea...

@luminitza: cerceii cui? cred ca ce ai intrebat se potriveste la ce am postat astazi, fiecare colier e cu cerceii lui!

Anonim spunea...

sigur se potiveste intrebarea cu tema!mai ales ca mi-ai spus la telefon ca nu ti-ai fi imaginat sa existe asa cercei frumosi in romania!uite ca ai mai adaugat ceva pe lista , inafara de fosile care atesta vechimea poporului, cerceii frumosi made in romania!

vergi spunea...

@luminitza: asta e legatura intre fosile si cercei! daca primul european era o femeie, nu se poate sa nu fi avut in urechi cercei! cred ca deja eva purta macar cirese atirnate de urechi, cum faceam noi , cind eram mici!