duminică, decembrie 06, 2009

Mos Nicoale, partea a doua




Inca o data tuturor Nicolae din lume un calduros si din suflet la multi ani!! bucurii si sanatate si speranta ascunsa , ca in cizmele fiecaruia s-a gasit cite un cadou , cit de mic!! si un sac mare de dorinte implinite! noi am facut ce stim sa facem cel mai bine ( pe linga ca muncim !!!!) , am petrecut!! cu prieteni dragi si cu gindul la toti dragi de acasa!! o zi frumoasa tuturor!!!!!

9 comentarii:

laura spunea...

Excelente poze mi-e drag sa va vad cum petreceti,aratati atit de bine!
La multi ani tuturor ce-si serbeaza onomastica,sarbatori fericite!

vergi spunea...

@laura: multumim mult de tot!!! adevarul este ca ma repet dar e de subliniat, noi tot ce facem, o facem tare in serios!! adica muncim pe rupte, mai ales acum inainte de sarbatori abia prididim cu munca dar avem grija si de noi, asa ca nu scapam ocazia sa ne vedem cu cercul nostru de prieteni macar o data pe luna!!!si voua doar zile frumoase de tot! si un la multi ani si lui nicu-mic!

Viorica spunea...

Ma bucur pentru voi ca ati petrecut minunat cu prietenii,ziua onomastica a unui "Nicolae",caruia te rog sa-i transmiti un calduros "LA MULTI ANI! "din partea mea.

vergi spunea...

@viorica: chiar am sa ii transmi lui nicu v. urarile tale , cu atit mai mult cu cit ei te simpatizeaza asa de tare! si de simtit ne-am simitit fenomenal de bine, veselie , muzica buna, de nu puteai sta o clipa pe loc, ca sa nu mai spun de bufet!! superlativ absolut!

Mihai spunea...

Am vazut si in e-mail pozele, ce super caciulitze! :) Si voi ce figuri de sarbatoare si vesele aveti! La multi ani, inca o data, tuturor celor cu numele Nicolae!

luma spunea...

sarbatori fericite si tot in patreceri s-o tineti pana la anul Nou, nu mai tot vorbi de muncit!
superbe tinutele!!!

vergi spunea...

@mihai: caciulitele le-a adus fata gazdei din america , unde e cu sotul ei la o bursa si le-a facut surpriza sa vina in vizita!! chiar nostime sint ! atmosfera e de fiecare data de mare petrecere! mircea a dansat un zorba cu fata gazdei( asta dupa ce noi obosiseram cu totii ), de iti venea sa crezi ca e de virsta ei!nu s-a dat batut ca in vremurile bune ale primei tinereti!!

vergi spunea...

@luminita: chiar in petreceri o sa o tinem, ca asa se nimereste in decembrie. Pina si party-ul cu fetele din praxis a intirziat si il facem abia pe 19 dec. Ma bucur de pe acum!nu ma impac insa cu gindul ca zboara in halul asta si nu am cum sa il tin in loc!!!

vergi spunea...

@luminitza: ma refeream la timpul , care zboara, am mincat un cuvint!