joi, decembrie 31, 2009

La multi ani!


mai sint citeva ore si ne luam cu totii ramas bun de la 2009, vorbim la trecut de el dar mai ales ne mai gindim o data la ce a fost bun sau mai putin bun in el!! ce ne-am face insa fara speranta ca fiecare an care vine , va fi cel mai bun? asa ca va doresc tuturor un 2010 bun cum nu a mai fost altul, intrecut intr-o buna zi doar de...2011! multa sanatate, noroc si numai bucurii si cit mai multe vise implinite!
LA MULTI ANI 2010, abia te asteptam!!!

7 comentarii:

Viorica spunea...

Ce poza frumoasa ai postat!Hornarul,trifoiul cu patru foi,florile multe si frumoase,sa va aduca mult noroc,sanatate si fericire in Noul An!
LA MULTI ANI 2010!

vergi spunea...

@viorica: asta ca asta dar nu mi-a venit sa imi cred ochilor, cind l-am vazut azi pe mircea ca intra pe usa cu ghiveciul acela in mina!! asa ca l-am pus pe blog , ca asa e frumos , din norocul tau sa dai si altora!!! ajunge pt. toata lumea! mult noroc si sanatate ! florile s-a nimerit bine ca le aveam in casa, sa se stie ca anul 2010 va fi o primavara fara sfirsit!!!

laura spunea...

La multi ani 2010!
Sa fie un an mai bun pentru toti,iti urez sanatate alaturi de cei dragi si la cit mai multe postari!

vergi spunea...

@laura: multumesc mult de tot! o sa ma straduiesc sa pun cit mai multe postari! deocamdata ne luam un mic concediu pina pe 20 ianuarie! la multi ani si voua si nu an mai bun, cel mai bun an, pe care l-ati avut!!

Mihai spunea...

La multi ani, 2010! :)

vergi spunea...

@mihai:multumim mult de urari. Si tie un an nemaipomenit de mult, o sa fie cu siguranta!

luminitza spunea...

an nou fericit!!!