vineri, decembrie 11, 2009

N-am mai ris de mult!


asadar hai sa ridem!!!bancurile eternele bancuri, uitate pe loc, dar care aduc pe moment macar zimbetul pe buze!

- Intrebare: care femei sint cele mai fidele?? blondele, brunetele sau roscatele? raspuns : caruntele!!!!

- La un bal se duce un individ la o fata si intreaba, papuso, dansezi? da , desigur! atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun! ( bancul mi-a adus aminte de vestitele baluri organizate de tati in sala mare de la IET si unde la perete chiar stateau pe scaune fete, matusi, mame.Toate in asteptare!!! fetele sa danseze, mamele , matusile sa vada cu cine!!!!)

- Mama nu e acasa, tata in stress. Scoala copilul, il hraneste, il imbraca si il duce la gradinita. Se uita educatoarea uimita si ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Acelasi lucru la a doua, a treia gradinita. La un moment dat zice copilul exasperat, daca ma mai duci la inca o gradinta, intirzii precis de la scoala!!! ha, ha, ha!!! chiar se poate intimpla, atentie dragi tati, copiii chiar cresc mai repede decit ne-ar fi noua drag!

Acum e rindul vostru, vine din nou un weekend, a si batut la usa, macar vesel sa fie ca obositor oricum ca toate cele dinainte de Craciun!! cumparaturi, magazine aglomerate, din fericire vinzatoare dragute!!si intrebarea , ce sa daruiesc?

2 comentarii:

Viorica spunea...

Ce bine e sa inchei o zi cu un zâmbet,dupa o un adevarat maraton prin câteva supermarketuri din Vestul capitalei ca:Brico Store,Dedeman(sau cum i-o fi zicând),Praktiker,Kika si inca unele ale caror nume nu le mai tin minte,magazine in care gasesti de toate,mai putin ce cauti.Te rog sa mai postezi niste bancuri si luni,ca vreau sa-mi reiau alergaturile in Estul capitalei si daca tot nu voi gasi ce caut,macar sa-mi descretzesc fruntea citindu-le.

vergi spunea...

@viorica: ha, ha, nici nu am stiut ca exista atitea magazine in bucuresti!! si asta doar in vest!! eu zic ca luni gasesti precis ce cauti!!! si ca sa ne descretim fruntile si luni te astept cu bancul zilei!!!