miercuri, ianuarie 20, 2010

Jurnal de croaziera





Desi am sosit de o zi imi sint si acum asa de incalcite impresiile, ca nu stiu cu ce sa incep! Cred ca cel mai simplu , cu itinerariul. Asadar un drum lung pe mare si uscat pornit in plina noapte la Düsseldorf. Dupa care o lectie practica de geografie (ca tot nu mi-a placut in viata mea!!!) Verona, Genova, Barcelona, Casablanca, Teneriffe, Insula Madeira, Malaga, Civitavecchia, Roma! Fiecare impresie la timpul ei insa. Am sa fac un fel de jurnal de zi cu cele mai importante momente ale drumului. Asadar, sa pornim la drum!

6 IANUARIE 2010! Cel mai greu a fost cred in tot drumul aceasta plecarea la ora 3 noaptea! Nu a fost de ales, ceasul a sunat fara mila, la drum cu noi! Am regretat din prima clipa ca am ales drumul cu autobuzul, care a durat pina la Verona 10 ore, frumusetea rapitoare a Elvetiei ne-a despagubit cu virf si indesat! Nici nu mai stiam spre care pisc sa imi arunc ochii! Si cind am strabatut cei 17 km ai tunelului Gothard a fost ca un fel de victorie asupra muntilor! si desigur un pic de teama! Am trait un fenomen ciudat, adica la intrarea in tunel era ceata si intunecat, la iesire parca o alta lume, soarele stralucea puternic, se simtea ca vine primavara! Drumul pina la Verona a fost parca mai usor, nici nu stim cind am ajuns. Mai ca ne venea sa multumim personal celor care au facut minunatul hotel si mai ales... bogatul restaurant. Noapte buna si pe miine, aventura abia a inceput!

10 comentarii:

Cornelia spunea...

Bun venit acasa, sanatosi, cu multe si bogate imagini pe care cred ca mult timp nu le veti uita!!!!!
Acum sa incepeti sa ne raportati cu poze si descrieri interesante, cite ceva din frumusetile vazute.
Si la noi a fost frumos, am avut zapada si din cind in cind si soare.
Adevarata iarna, mai ales cind ningea ma gindeam la iernile de demult din copilarie.

Pe curind,
Cornelia

viorica spunea...

Bine ati revenit acasa din minunata croaziera!
In timpul calatoriei voastre m-am bucurat mai mult ca niciodata de existenta telefoanelor mobile,cu ajutorul carora am putut tine legatura cu voi zi de zi prin SMS,ca sa aflu mereu pe unde navigati.Am asteptat cu multa nerabdare sa incepi sa postezi pe blog jurnalul calatoriei insotit de poze si chiar din prima postare,imi dau seama ca a fost chiar mai frumos decât mi-am imaginat.Astept cu nerabdare continuarea!

luma spunea...

frumoase imagini, iar albastrul curat al cerului elvetian este inegalabil!

Mihai spunea...

Iti dai seama cata lume asteapta poze si impresii. Foarte frumoase poze, imi imaginez ca a fost o calatorie de vis! :)

vergi spunea...

@cornelia: bine v-am gasit si mai ales , ce bine ca am scapat citeva zile de iarna , care a dat dupa plecarea noastra! a fost pe departe unul din cele mai frumoase concedii facute, fiecare clipa iti venea sa o apuci si sa o opresti!!!si o experienta noua de tot, o alta lume parca in acel mic orasel plutitor!!!m-am hotarit sa scriu zilnic, sper ca o sa va placa tuturor!!!

vergi spunea...

@viorica: gind la gind legat de handy, a fost prietenul meu nedespartit tot drumul si mii de multumiri tuturor , care ne-au scris! tu si ute campioane! desi povestesc despre lucruri traite , ma bucur parca si eu de povestea , care va urma! asa ca pe miine!!

vergi spunea...

@luminita: exact asta a fost ce mi-a sarit si mie in ochi, dupa ce am postat pozele, albastru ala de neinlocuit, cum numai cerul il poate avea. Si in departare mereu munti acoperiti de zapada, mai ca ne venea sa ne oprim si din vapor sa facem...sanie!

vergi spunea...

@mihai: multumesc ca mi-ai aranjat ca de fiecare data pagina!!avantaj sa am administrator de blog!!!chiar acela e cuvintul potrivit, vis, tot drumul am avut impresia ca visez si nu mie mi se intimpla asta!! doar ca la toata fantezia de care nu duc de fapt lipsa, a fost imposibil sa imi imaginez asa ceva!!asa ca vor urma si poze si impresii!

Sebastian Cochinescu spunea...

Bine ați revenit!
Așteptăm cu nerăbdare și celelalte poze!

vergi spunea...

@sebastian: bine v-am regasit pe toti ,dragilor!urmeaza in fiecare zi cite un mic raport, m-am gindit sa fac un fel de serial din minunatiile vazute! cu speranta ca va place si veti gasi timpul si rabdarea sa le cititi si vedeti!sintem inca un pic dati peste cap de atitea lucruri noi traite dar are grija viata sa ne revenim!!! ne-a luat munca asa de tare ca nu ne ramine decit bucuria ca am pus parca in fiecare buzunar un pic din puterea adunata pe drum!