joi, decembrie 11, 2008

Sa incheiem saptamina cu un zimbet



















Nu am mai ris de mult, hai sa o facem astazi, asa cum o face Laura acum!




















De data asta nu vor fi bancuri, pur si simplu cite ceva din lumea necuvintatoarelor! inarmati-va cu multa putere de ris desigur! va doresc un weekend frumos si vesel!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ha,ha!Cand am vazut prima poza,am crezut ca v-ati luat un catzel si chiar am rîs,nu doar am zambit.

Vergi spunea...

@catzel nu ne-am luat, abia asta ar fi fost bancul secolului, un catzel la noi!! facea mircea manusi din el!! am glumit, ai ris? pozele mi-au placut foarte mult insa, si sint convinsa ca vor aduce zimbetul pe multe fetze!

Anonim spunea...

Mor cit imi plac aceste animale!
Minunate poze,chiar hazlii.
Astept cu multa placere si altele,comice sau nu,imi plac subiectele ilustrate.
Cit despre poza mea,ma bucur ca ai folosit-o,mersi.

Vergi spunea...

@laura: rideai asa de frumos, ca era pacat sa nu folosesc poza. Cit despre fotografii , cele cu animale mi se par fascinante, o lauda de adus fotografilor, care stiu sa surprinda, ce e mai important la ele si desigur un gind de admiratie la adresa animalelor, care nu o data se comporta mai profesional ca oamenii, cind e sa fie fotografiate. Eu ma vad pe mine, daca sint instantanee, ies rau, daca stiu ca sint fotografiata, iau o mutra de nu iti vine sa ma mai pozezi, intind miinile pe linga corp , niciodata nu stiu ce sa fac cu miinile si in final ies toate pozele cumva la fel dar cu alte tinute vestimentare!!!

Medeea76 spunea...

Hai mai Vergi, dar nu va ajungea un singur caine?

Vergi spunea...

@medeea76: treaba sta asa, e o casa mare, o gradina mare, loc destul pt. o haita de ciini!! mircea abia asteapta sa ii mingiie, sa ii plimbe.. stai, ca era deja sa zic un banc cu noi, ciinii si mai ales cu mircea, ocrotitorul lor! adevarul este ca mie imi e frica de orice animal,fie ciine si chiar pisica, cind se uita crunt dar pozele cu ei sint fenomenale!

Anonim spunea...

haha!cum e aia o pisica se uita crunt?:-))

Sebastian Cochinescu spunea...

Ce dulci sunt cățeii...

Vergi spunea...

@sebastian: chiar dulci si daca o spui tu, care deja ai acasa un catzel dulce, e mai mult decit un compliment la adresa lor! ham, ham, sa se uite si Athos!