vineri, noiembrie 07, 2008

La multi ani!!


La foarte multi ani Bruderherz, sanatate si numai bucurii! la multi ani tuturor Mihail, Mihaela, Gabriel , Gabriela, Rafael si Rafaela!

Draga Mihai, promit , sticla o bem , cind vin acasa!

14 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani!petrecere frumoasa!

Anonim spunea...

La multi ani cu sanatate,draga Mihai!
P.S.Poza e foarte frumoasa.

Anonim spunea...

Draga Vergi, arata atat de bine sticla aia incat iti dai seama cu cata nerabdare astept sa treaca timpul, sa ne revedem si sa o bem impreuna! Multumesc de urari, sanatate multa atat voua cat si tuturor prietenilor blogului!

Vergi spunea...

@luminitza:ptc. urarile au aparut pe blogul meu, multumesc si eu pt. ele!

@viorica:multumesc si tie, multumesc si de apriecierile la adresa pozei, pai cum sa il lasam pe Mihai fara urari cu samapanie??

@mihai:promit, ca nu apuca sampania sa se faca batrina, pina o bem, ma bucur ca deocamdata ti-am facut o bucurie fotografiata, dar ptc. este ziua ta ma gindesc, ca ai si primit un munte de urari de la toti cei care te cunosc si mai ales un munte pe masura de
daruri! eu , ca o persoana interesata deja ca mic copil, abia astept sa fie ziua mea sa primesc daruri si rid si astazi ca durerea mea de copil era, ca nu am si eu un nume de sfint, sa primesc si eu macar o ciocolata! mami ma consola si imi spunea , ca pe 9 martie e ziua celor fara nume, dar cine a auzit de Sfinta Virginia????

Anonim spunea...

Cred ca e o perioada mai aglomerata in viata tuturor, asa ca de data asta nu am primit un munte de daruri, in schimb am primit sms-uri cu felicitari de la foarte multi prieteni si rude ceea ce in fond conteaza cel mai mult. Sarbatorirea mea de Sf. Mihai am facut-o azi noapte la mosie (exista obiceiul aici ca de ziua numelui sa nu faci invitatii, ci sa fii vizitat pur si simplu de cei dragi). Am facut un foc la buturugi, de dragul focului si o masa frumoasa langa foc, cu vin de la mosie si cozonac facut in casa. Sunt convins ca daca erati pe-aproape ati fi venit. A fost chiar foarte frumos, o sa postez cateva fotografii deseara sau maine :)

Anonim spunea...

P.S. Uite, iti fac o surpriza: din fericire exista o Sfanta Virginia (care a trait pe la 1600) si a carei zi este sarbatorita in calendarul romano-catolic pe data de 8 iulie. Asa ca macar incepand de acum, iti vom putea spune La multi ani, de Sfanta Virginia! Ma bucur sa fiu eu primul care iti spune La multi ani, cu ocazia zilei numelui tau! Daca vrei sa afli despre Sfanta Virginia e suficient sa dai clic pe numele ei, indicat de mine mai inainte.

Vergi spunea...

@wow, dupa doua zile de garda, in sfirsit o veste buna si o bucurie, chiar exista o Sfinta Virginia??am sa ma uit la amanunte. Fii sigur, ca daca eram pe aproape veneam la focul tau de tabara. Din pacate se intimpla in viata asa, cindva lumea e ocupata, sa nu spun, ca copiii cresc si au familiile lor si nu mai e nimic ca inainte. Imi pare nespus de rau, ca mosia nu mai e plina de viata ca inainte, dar promit ca la vara o sa o insufletim noi! eu vad si la noi si asta este, Raducu abia de apuca sa vina la noi , e bucuros de fiecare clipa libera, sa mai faca ceva prin casa, iar eu as fi bucuroasa de fiecare clipa, in care ar putea veni la noi! vorba lui, daca ar locui peste drum!!!din fericire pt. noi ziua aia va veni, ceea ce insa nu inseamna, ca o sa fie mai putin ocupat, o sa aiba macar timp de un minut, sa spuna buna ziua!cit despre cadouri, uite eu iti promit de acum, cind vin acasa vor fi asa, unul de Sfintul Mihai, unul de Mos Craciun, unul de Sf. Ioan, unul de Iepurasul, unul de ziua ta si unul ca esti baiat bun!! ai numarat? mie mi-au iesit sase!!! sa nu uiti numarul!!!!pe cuvint vor fi sase pachete!!!in reest in pare rau, ca te-am intrebata dar asta e repet, parerea mea de persoana foarte interesata la capitol, o vorba buna insa, un telefon, fac de o mie de ori mai mult!

Vergi spunea...

@dragii de ei care nu au apucat , sa se uite pe blog: cind am facut fotografia de felicitare, am fost foarte bucuroasa, sa fiu intermediatorul felicitarilor primite de Mihai, asa sint eu, imi place sa mai fac si cite o bucurie! ba ma mai si gindeam, ce mult o sa va placa aranjamentul din fotografie!!! din pacate a fost un moment prost sfirsitul de saptamina, cind probabil, abia ati avut timp de ale voastre, va inteleg. Rau imi pare totusi si ceva am invatat, nu mai fac publica decit ziua mea personala!!! cind vor curge desigur suvoiuri de felicitari! un multumesc din suflet Luminitzei si Vioricai !

Anonim spunea...

Am promis ca voi reveni pe blogul meu si m-am tinut de cuvant. Am postat cateva fotografii, bucuros ca vremea a fost atat de frumoasa... Shase cadouri? oO ... Pai, de ce nu vii chiar acum, hehehe?
_______________________________
Mihai va invita sa cititi pe blogul sau Sf. Mihai, la mosie

Anonim spunea...

Consider urarea si pentru Mihai al meu,chiar esti totala gindindu-te la toti si apreciez mult faptul ca-ti faci timp pentru noi,cititorii tai de blog.E lucru mare,nu te lasa,caci orice rind al tau e sursa de bine pentru mine cel putin.Va citesc pe toti cu drag si mereu am cite ceva de invatat.
Poza minunata,sa traiasca totii sfintii,Mihai,Mihaela,Gavril et companii.....!

Vergi spunea...

@laura: un gind bun si lui Mihai al tau, sint sigura, ca ati sarbatorit frumos! inca o data La multi ani la totii purtatorii acestor nume!

Katja - stapana de Athos spunea...

Hehehe, La Multi Ani Mihai si La Multi Ani Ana-Gabriela. Uite ca acesta a fost primul an in care Ana-Gabriela a fost serbata. La Multi Ani amandurora!!!!

Anonim spunea...

La multi ani tuturor celor ce s-au serbat!
Mi se parea ciudat sa nu existe o Sfanta Virginia, oricum te poti serba de Sfanta Maria, pentru ca titulatura oficiala e Fecioara Maria, nu?
Regret nespus ca nu apuc mai des o dara de net, si cand o apuc e scrurta scurta si nu pot scrie commenturi, dar am mai zis, recuperez! :)

Vergi spunea...

@katja: tot eu trebuie sa iti multumesc pt. urari, sa nu imi spui ca Ana se numeste si Gabriela, ca asta chiar nu stiam! asa ca la foarte multi ani!!!

@genius: aceleasi multumiri! chiar exista o Santa Virginia, am uitat celalalt nume, oricum era sotia unui guvernator!!! si facea mult bine pe unde umbla si asta e mare lucru!