duminică, noiembrie 16, 2008

Multumesc

Draga Administrator de blog,

Multumesc din suflet pt. noul cap!!! Prea ma obisnuisem cu mine, cind porneam blogul! Promit, ca dupa ce marti rezolv o problema personala foarte importanta, ma anunt din nou la voi toti care m-ati citit si de ce nu, la cei care vor incepe sa citeasca! Tuturor o duminica frumoasa!



16 comentarii:

Anonim spunea...

M-am gandit ca atat poza cat si fundalul cald exprima starea de multumire sufleteasca prilejuita de aniversarea recenta a lui Radu (de altminteri fotografia a fost facuta cu aceasta ocazie) si de armonia ta sufleteasca. Am facut modificarea cu tot dragul :)

Anonim spunea...

@administrator:adica ai luat exact designul din blogul meu, desigur fara sa vrei;-)sau intentzionat ca sa se vada ca suntem nepoata si matushe!

Anonim spunea...

Ai dreptate. Imi dau seama privind acum ambele bloguri ca sunt culorile la fel! Ca sa vezi cum lucreaza subconstientul! ;) ... Totusi, sunt si deosebiri ale designului, de ex. titlul e in stanga, plus fotografia lui Vergi (la tine titlul e in centru si nu exista o fotografie permanenta a ta) etc.. Dar, sincer, ma bucur ca fara sa vreau am compus aceste culori calde care va apropie in adancul sufletului, cum e si firesc intre o neapoata si matusa ei :)

Anonim spunea...

Noul look al blogului tau,sa-ti aduca si mai multa inspiratie si texte postate,care de care mai interesante.
Mult succes!!!

Anonim spunea...

@administrator:cum ai observat,eu schimb culorile des,de la negru la roshu in functzie de starea de spirit a articolelor, asa ca urmeaza in curand o schimbare!

Vergi spunea...

@administrator: inca o data multumesc, nu stiu, ce s-a intimplat cu culorile, dar daca e o mare problema, schimba culorile! oricum , realizarea e foarte faina si eu ma bucur, sa ma vad in forma noua !!!
@luminita: adevarul este ca sintem matusa si nepoata, asta e deja sigur, in rest mie imi place noua conceptie indiferent de cine a creat-o prima data! oricum, doresc sa ramina mult si bine asa, am dorit o schimbare, asta imi place dar personal sint prea conservativa sau conservatoare, cum e corect, sa mai schimb repede ceva! eventual continutul blogului, sa fie vesel, optimist si mai ales citit!

@viorica: am fost surprinsa, cind am vazut, ca a si scris cineva, eu scriam doar asa ca sa se stie! nu speram ca duminica dupa masa si citeste cineva! svestaroaica, tu esti pe faza intotdeauna!si promit de marti seara incepind noi texte, eu sint optimismul intruchipat si va fi totul bine!!!

Anonim spunea...

@luminitza: Am vazut schimbarea periodica a culorilor blogului tau, recunosc ca mi-a placut rosul acela spre visiniu. Tu stii cel mai bine ce culori se potrivesc articolelor pe care urmeaza sa le scrii. Eu unul le citesc cu mare bucurie, mai ales ca postezi si multe fotografii si filme. Din pacate eu n-am reusit chiar deloc sa-mi creez un fel propriu de comunicare prin blog, asa ca ma straduiesc in continuare sa-l gasesc ;)

Anonim spunea...

Esti foarte faina cum se spune in banat,deasemeni si aspectul blogului imi place.Astept cu nerabdare subiecte noi,daca se poate si retete de duminica usoare si rapide,de orice fel,mincaruri sau deserturi.

Vergi spunea...

@laura: multam, adevarul este ca daca in suflet ai bucurie, se vede si pe tine si fiind ziua lui Raducu si o atmosfera fenomenala, nu a fost greu, sa arat bine! de miine seara am sa reincep sa scriu, am deja o reteta buna de tot de aperitiv, dar abia la weekend! ma bucur, sa revin, au sunat prietene si cunostiinte, care citesc dar nu comenteaza, sa intrebe de ce nu am mai scris. Ceea ce m-a umplut de bucurie!

Anonim spunea...

Ai vazut ca aveam dreptate cand te-am asigurat ca prietenii iti citesc blogul cu placere, chiar daca nu toti scriu si comentarii? Iti doresc o zi buna maine, in mod special, si sa revii pe blog cu cat mai multe postari si fotografii! :)

Vergi spunea...

@administrator: mai intii, ce bine e sa fii un habar nu am la capitolul computer! ai un administrator, care organizeaza totul! asa ca multumesc mult de poze, eu nu am pus niciuna si imi parea rau dar am respectat parerea lui Raducu, de a nu aparea niciodata ceva legat de el! daca insa tot ai facut-o, danke schön! cit despre scris , promit de miine ca revin! azi imi e gindul la miine!!!

Anonim spunea...

Cu placere, oricand. Din pacate nu am putut sa pun pe fundal fotografia cu cadourile de pe pianina, asa cum ti-ai fi dorit, insa cred ca e frumos si asa, cu fotografia care va sta permanent in dreapta sus. In plus, daca dai clic pe ea, se vad cele doua sticle de vin cu etichetele speciale (fotografiile cu Radu si Ute) :)

Anonim spunea...

M-am dumirit,a fost ziua lui Raducu(asa-l stiu eu)deci si din partea mea un sincer"La multi ani".

Vergi spunea...

@laura: multumesc de urari, a fost dar nu am putut sa scriu ceva special, lor nu le place. Imi pare totusi bine, ca am un administrator, care se gindeste la toate, a facut-o si ma bucur, ca a facut-o!

Anonim spunea...

ce sic costum ai si ce copil mare!

Vergi spunea...

@luminitza: un costum negru cu pantalon e shic indiferent de moda, copilul e chiar mare si sint tare fericita, ca am fost asa de harnica si la o virsta la care fetele inca nu stiu, pe ce drum sa apuce, eu leganam un copil1 cu care am crescut impreuna, jignita doar cind eram intrebata in tramvai, fetito, cobori?? si eu aratam verigheta si spuneam mindra, doamna!!!nu vedeti, ca am un copil?? mai tirziu a fost mai hazliu, cind licean fiind, zicea Raducu in tramvai, hai sa indignam lumea si ma pupa si lumea chiar ciudat se uita, pt. mama prea tinara, plus mini indicent , pt. prietena cam prea mare!!!iar mini...la fel de indecent!