miercuri, octombrie 15, 2008

Ce mai scriu ziarele noastre


Cal beat trebuie sa mearga la Alkoholtest

Bukarest- un cal urma sa fie vindut la tirgul de vite din Lelesti. Ca sa para mai animat i-a dat proprietarul sa bea. In drum spre tirg insa a provocat calul cel beat un accident. Politzistii i-au pus atit pe cal cit si pe stapin sa sufle in fiola, dupa care au fost acuzati de betie la volan!
PS nu era calul din fotografie! ala pare un cal fara probleme! sper, ca nu a fost arestat si inchis bietul cal, de baut sint sigura, ca o sa se lase! si ziaristii o sa fie nevoiti sa isi caute alte subiecte!!!

15 comentarii:

Anonim spunea...

chiar asa, cum arata un cal beat?

Anonim spunea...

Ceao,la acest capitol ma "reintroduc" caci vazusem la stiri aceasta stire.Sigur,speta umana face,inventeaza tot felul de "chestii"ca sa intre in atentia opiniei publice,sa devina cineva,sa obtina un ban!Al dracului ban!Jalnic,oare unde s-a oprit umanitatea,cultura? Aud mereu ca sintem un popor asa si pe dincolo....minciuni!Sintem in mare parte,falsi,profitori,needucati,fiecare sa profite si sa-i mearga lui bine!Nu conteaza nimic,asta e adevarul!
Sigur ve-ti spune cei care cititi ca nu e asa,ca voi,eu si altii nu sintem asa.Da se poate,dar sintem o minoritate,si bine merge aici zicala c:"cu o floare nu se face primara."Ma doare crudul adevar,si....zic eu mereu(si colegele sau cine ma cunoaste imi ride in nas)ca,daca toata lumea ar fi ca mine,ar fi bine pe pamint!
Sincer,cred ca voi din familia mea,veri,verisoare,etc.sinteti ca mine si vreti sa triumfe binele,frumosul,bunastarea si pacea.Doamne da sa existe cit mai multi ca noi,curati,cinstiti,onesti si cu pofta reala de viata! Ca atunci,nu ar exista jigodii,parveniti si fiare!

Anonim spunea...

E o vobra luata dintr-un cantec"de pahar",care zice cam asha:"...da'cu calu'ce-ai avut?"Chiar asha,bietul cal!Poate-l scapa de inchisoare cei de la protectia animalelor.Ii tin pumnii stranshi.

Anonim spunea...

P.S.Laura,imi era dor de comentariile tale!!!

Vergi spunea...

@luminita-sincera sa fiu nu stiu, cred ca abia se mai tine pe picioare! eu am vazut doar cindva o capra cu o tigara in gura, pe care i-o bagase unchiul Florian, culmea, cred ca biata capra nu era suparata, ca noi rideam cu hohote!incerca sa fumeze!

Vergi spunea...

@laura: bine ai revenit, ma gindeam eu ca esti tare ocupata cu vizita Afroditei, va doresc sedere placuta mai departe! cind ne vin copiii, e sarbatoare! ce ma supara pe mine cel mai tare la articolul cu pricina este, ca se face asa de mare tam-tam cu cazul respectiv si ma mai supara ca un ziarist din Romania, care aduce asa un subiect in discutie, trebuie sa fie constient de faptul, ca stirea va face ocolul lumii! chiar nu mai exista alte lucruri in Romania, demne sa apara in presa mondiala? dar din pacate lumea e cam cum o descrii tu si putinele exceptii nu prea pot sa schimbe lucrurile! asa ca in concluzie, in Romania pina si caii sint betzi!

Vergi spunea...

@viorica:cred ca ar trebui facut un apel la societatile de ocrotirea animalelor, ori nu il aresteaza pe cal , ori ii fac o celula ca lumea, sa nu se simta prea tare pedepsit. Si ca in cintecul acela, o bere pt. calul meu!! sa aiba macar o bere pe zi. Tragic ramine , ma repet, asemenea stiri nu intereseaza de fapt pe nimeni!

Anonim spunea...

Vio,multumesc! Chiar sint fericita ca,prin acest mod pot comunica,schimba impresii si chiar invata multe de la voi toti,rudele mele minumate!
Sinteti un "buchet"de oameni culti,modesti care cu siguranta daca ar "domni"peste acest univers l-ar face mai bun cu " uscaturi" cit mai putine.Cultura adevarata plus cei sapte ani de acasa dau valoare omului.Voi le aveti din plin si prin ceea ce faceti,viata are sens.Va pup si va urmaresc cu interes!

Vergi spunea...

@laura:multumesc si eu pt. rindurile din inima adresate lui Viorica. Si desigur intregii familii.

Anonim spunea...

Ce diapozitive frumoase au aparut pe blogul tau!Cred ca sunt de la"administratorul"blogului tau.Bun baiat!

Vergi spunea...

@viorica: bine ca ai remarcat, ca ma tot intreb , de unde au aparut si am uitat sa intreb vreun expert! o fi o explicatie cea data de tine. Eu ca ardealeanul din bancul acela, no, daca asa trebe!

Katja - stapana de Athos spunea...

Tu vorbesti seriosa ca e pe bune? Hahahahaha, super tare! Auzi tu, sa-i de o dusca micuta ca sa prinda curaj!

Anonim spunea...

Caii obisnuiti de tractiune din Romania de azi au un tratament oribil. Sunt batuti, maltratati, subnutriti si in cele din urma lasati sa moara la margine de drum. Caii de competitie din Romania au o soarta si mai jalnica, pentru ca nimeni nu e dispus sa investeasca serios intr-un (de ex.) hipodrom civilizat (cazul celebrului hipodrom de la Ploiesti, care e acum o ruina si caii stau sa moara). Cineva ar trebui sa strige un HELP mare de tot, pentru protejarea cailor prin legi aspre. Au devenit animale pe cale de disparitie din pacate. N-am vazut niciodata un cal beat, dar din nefericire cei pe care ii vad pe la moshie, se clatina pe picioare mai rau decat daca ar fi beti. Sunt batuti in continuare cu biciul pentru a fi struniti, pentru a cara mai mult decat pot duce. Am vazut odata un cal biciuit si dupa ce a cazut la pamant din cauza greutatii prea mari a carutei, iar nemernicii din caruta nici macar nu au coborat, sa-i usureze munca. Dimpotriva, radeau, urlau, se distrau, beau. Cine era in cazul asta animal? Calul sau omul? Si nici macar animal, ci o bestie... Calul este un animal frumos si inteligent. Daca as avea bani sa pot intretine doi caii (pereche), as face-o fara sa clipesc :) Si nu i-as pune sa faca nimic, nici macar asa numita calarie n-as trata-o ca pe o asuprire a lor, ci ca pe un fel de joaca pe care ei mi-ar accepta-o fiind atat de puternici si de generosi.

Vergi spunea...

@katja: stirea e culeasa de un ziar de la noi desigur din presa romana. Asa ca acest cal e pe cale sa ajunga un cal vestit, daca il duc si la dezalcoolizare, e perfect.

Vergi spunea...

@mihai:ai pus degetul pe rana, de ce nu scriu ziarele la voi despre ce se intipla cu caii in realitate? cita suferinta a picat pe ei si nimeni nu incearca sa faca ceva. In loc de asta se publica o stire, care stirneste risul, dar tristetea din spatele acestui ris nu o vede nimeni. Si bietii cai, ce sa faca?sa dea cite o copita oricui ar mai ride de ei, mai precis oricui ar scrie asa ceva de ei.