joi, octombrie 02, 2008

Scurta vacanta

miine e ziua nationala a Germaniei, ceea ce inseamna pt. noi trei zile libere ! ce inseamna ziua pt. voi este istorie, o traim cu totii de 19 ani!
va spun la revedere pina luni, va doresc tuturor un weekend frumos! si ca sa nu va simtiti tradati, cititi pina luni articolele lasate " De ce cumparam" si "Leapsha".

6 comentarii:

Anonim spunea...

LA MULTI ANI GERMANIA!
Weekend minunat,cu timp frumos,soare si buna dispozitie cat cuprinde!

Anonim spunea...

weekend placut si multa bere si carnatzi!
ai uitat sa dai leapsha mai departe cuiva care are blog!asta e principiul jocului "leapsha"!

Anonim spunea...

La multi ani, cu prietenie - stim noi de ce! ;) - Germania! Nu vrei, Germania, sa ne "infiezi" din nou ? (s-a mai intamplat o data pe la 1866, datorita unui german deosebit, pe numele lui intreg Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen) :D . Venind spre Romania, Carol a calatorit incognito, sub numele de Karl Hettingen, din cauza conflictului dintre germani şi Imperiul Austriac. A plecat cu trenul, ghici de unde? Din... Düsseldorf (poate din gara Kaarst? hehehe!) apoi Bonn - Freiburg - Zürich - Viena - Budapesta. Si dupa aia cu trasura, insotit de Bratianu, pana la Bucuresti. 48 de ani a "supt sangele poporului" acest "strain atat de sarac, ca nu a venit decat cu doua valize" - Doamne, ce mai tampenii invatam la scoala, din istoria comunista!!! Si Carol si familia lui erau printre cei mai bogati oameni ai Europei de-atunci! Sa reformulez, deci: 48 de ani acest rege extraordinar (Carol I) a facut din Romania o tara moderna, independenta, prospera, frumoasa, stabila politico-economic. Tot respectul, deci, pentru Germania! :) La multi ani, inca o data!

Anonim spunea...

NOTA IMPORTANTA!
Cu speranta ca la fel ca si la alte bloguri pasnice, nu vor aparea spamuri nici pe acest blog frumos (care oricum sunt sterse "automat" de catre administrator), am renuntat la cuvantul cheie, deci la acele litere aleatorii, care dadeau o bataie de cap in plus comentatorilor fideli. Prin urmare, dragi prieteni ai lui @vergi, enjoy, pe mai departe! :)

Vergi spunea...

@am viorica-am intrat un pic pe blog si nu ma lasa inima sa nu va scriu doua rinduri. Multumesc in numele tuturor nemtilor , azi in drum spre Roermond cred ca toti, pt. urari!
@luminita-chiar asa am facut , de abia ne miscam de atita mincat! mai avem doua zile de lenevit, mai mare bucuria. Pai cu leapsha aia nu am prea inteles , ce e de facut dar am dat-o mai departe lui Mihai, nu stiu, daca m-a luat in serios!
@mihai-m-ai dat gata ca de fiecare data, cu cit esti de bine informat! chiar nu stiam, cum il chema pe Carol! cu istoria e asa, mie nu mi-a placut niciodata, ptc. cea contemporana o traim si pina si aia e masluita pt.cei ce vor veni, iar ce a fost, cine ma asigura, ca a fost chiar asa?? sa stii, ca eu nu am glumit, ca ti-am dat leapsha mai departe, abia as astepta sa vad, cum raspunzi.

Vergi spunea...

@administrator blog-multumesc, sint convinsa ca blogul va ramine frumos si pasnic si ce mare bucurie, ca am scapat de literele alea! danke schön!