luni, octombrie 27, 2008

La multi ani!!!


inca o data si din tot sufletul " La foarte multi ani Mircea, cu foarte multa sanatate si cu foarte multe bucurii!! " cu ...ai ghicit, foarte multa dragoste!!!Gina

12 comentarii:

Anonim spunea...

happy birthday!happy halloween(cred ca asta spuneau vrejitoarele de la mine de pe blog)!si happy life alaturi de cei dragi!

Anonim spunea...

Deci am aflat ca e ziua lui Mircea (in ce zi?)si ma alatur cu un sincer "La multi ani!"

Vergi spunea...

@luminita : multumesc mult de tot si pt. telefonul de azi si pt. rindurile de acum.

@laura: ziua e chiar astazi, multumesc mult de urari , am primit si felicitarea.

Anonim spunea...

Draga Mircea,inca o data"LA MULTI ANI!" cu sanatate,bucurii,fericire si noroc,alaturi de jumatatea ta,sotzie model,Gina.

Anonim spunea...

multumesc pt. urarile facute, de azi noapte de la ora 12 o tii tot intr-o felicitare!!!

Vergi spunea...

@mircea:pai daca nici eu nu am sa o fac, cine o sa o mai faca!! plus party de simbata, alte felicitari. Mie mi-ar place sa fie in fiecare zi ziua mea!

@viorica: multumesc de urari, Gina a facut publica ziua mea, asa ca eu ma bucur de aitea felicitari!si multumesc pt. ele.

Katja - stapana de Athos spunea...

Vergi, spune-i noch ein mal lui Mircea La Multi Ani din partea noastra. Hai ca am acoperit toate caile de comunicare ca sa-i transmitem urarile noastre. Si sa se bucure de GPS!

Cata si Sebi

Anonim spunea...

La multi ani inca o data Mircea! Imi pare rau doar ca nu spargem un pahar de sampanie impreuna (anul asta). Dar mai incolo, cine stie?

mamica de Sebastian spunea...

La multi ani si din partea noastra,asa mai cu intirziere:)

Anonim spunea...

Vrednic este!
La multi ani!

Vergi spunea...

@katja: mircea m-a rugat sa raspund eu in numele lui tuturor, care l-au felicitat, ca cica eu ma pricep mai bine!!!, asa e el darnic in aprecieri, cind e sa scape de a scrie!! mi-a dat insa de grija sa ii citesc toatea felicitarile, ceea ce am facut cu mult drag. Multumesc pt. ele, o sa se bucure in mod precis de jucaria cea noua!

@robert: nicio problema, pahare avem destule, important ramine numarul sticlelor ! si din alea avem destule, ramine sa gasim doar o zi, in care sa bem pe cinste! vine si aia! multumesc de urari!

@mamica se sebastian: multumesc de urari, ziua de nastere ramine o zi minunata! si e asa de frumos, sa se bucure cit mai multi prieteni cu tine! chiar si cei pe care nu ii cunoastem personal!

@genius:multumesc pt. urarile facute, vrednic sint, mai ramine sa am parte de multa sanatate si daca pica si un pic de noroc si mai bine!

Anonim spunea...

@laura: ziua lui Mircea: 27 octombrie. Varsta 41 (e firesc, de vreme ce Vergi are 31, hehehe), eh, glumesc... Mircea e un tip cu o tinerete spirituala super!
@mircea: La multi ani, Mircea, inca o data!
@vergi: Si tie la multi ani, care ai atat de multa grija de sanatatea lui Mircea. Ce frumos! Multa sanatate, amandurora (dar si noua, ca sa fim mereu bucurosi)!