sâmbătă, septembrie 13, 2008

Am chiulit


ma simt ca pe vremea cind eleva fiind chiuleam de la scoala, sper ca blogul meu nu e citit si de elevi!!!, si mergeam sa ne plimbam cu vaporasul pe Bega! adica, nu am scris azi pe blog dar a fost o zi deosebita , care ne-a prins asa de tare, ca abia am observat, ca timpul a trecut si nu am scris.

Ca despagubire si cu promisiunea, ca miine intru in normal, o poza continuare la rindurile legate de Ionut, el si cu mireasa lui , invingatorii absoluti!

8 comentarii:

Anonim spunea...

ca fotograf ocazional de nunti, antoine a recunoscut ca e foarte reusita poza!iar eu eu ca artista o gasesc foarte interesanta si optimista!
pe cand botezul?

Sebastian Cochinescu spunea...

Copiii lor sunt mari deja. :)

Anonim spunea...

Nota 10, pt artistul fotograf! :) In plus, importanta e starea de bucurie reala a celor doi si asta defapt conteaza cel mai mult

Vergi spunea...

@luminitza- ca o persoana complet in afara la capitolul arta fotogragrafica pot spune, ca am fost foarte impresionata de poza!Imi aduce aminte de Mary Poppins!
@sebi-copiii cui? am dat clic pe ceva , in speranta, ca aflu mai multe si am ajuns la niste date legate de blogul tau , Mihai si Catalina! cred, ca m-am ratacit!

Vergi spunea...

@mihai- omul chiar si-a facut datoria, a facut la nunta peste 5.000 de poze, a selectat din ele 1200, copiii au facut pt. fiecare oaspete fotografii, trimise in plicuri cu timbru cu chipul lor!!! bineinteles, era si un timbru adevarat, dar ideea e grozava, vreau si eu un timbru cu poza mea!

Anonim spunea...

Ai uitat sa subliniezi meritul meu in realizarea pozei postate,adica:Luli ne-a arata poze de la nunta,intre care si poza cu castelul pe care eu am pus-o pe marmura mesei din bucatarie si am pozat-o,mai mult in joaca de fapt.Asa se face ca adevarata poza pare a fi pusa intr-o rama cu care nu are o legatura decat absolut intamplatoare.

Katja - stapana de Athos spunea...

Superba poza. Eram tentata sa cred ca e de "show", dar mi-am dat seama apoi ca este cu "actorii" adevarati ai povestii. Super! Felicitari si ce este mai important: CASA DE PIATRA si copii sanatosi si frumosi ca si ei!

Cat despre ideea cu timbrele personalizate, ce sa zic, mega originala! Cred ca Luli e extrem de happy si mandra!

Vergi spunea...

@-katja-toata familia e mindra si fericita, un pic mai mult ca alte familii, avind in vedere antecedentele, ei au inventat cred filmele cu happyend! o poza din aia as fi in stare sa imi doresc si eu, cine sa mi-o faca, cred, ca nu trebuie sa fi mireasa, ca sa ai asemenea poze!