duminică, septembrie 14, 2008

PROVOCARE







PONEY CONTRA URS!!
am o freza asa de frumoasa si sint asa de blind, va rog frumos sa ma votati! m-am pregatit azi toata ziua pt.marea infruntare, nu ma dezamagiti!

8 comentarii:

Anonim spunea...

pregatesc acushi si eu un articol cu animale!luca tragand de barba cel mai pashnic tzap care il lasa sa i sa urce si-n cap!

genius spunea...

Eu aleg poneiul!
In lume e o isterie generala cu Ponei,specimen de ponei roz 1, specimen de ponei roz 2, fetitele nu se mai viseaza printese intr-un turn si printul sa le salveze pe un cal alb, ci vor sa aiba un....PONEI! Sa nu mai vorbim despre scandalul poneiului roz foarte mediatizat in Romania!

Se poarta ponei! Dar si URSUL e frumusel, doar ca e fioros!

Anonim spunea...

@vergi&viori: Mie inca nu mi-a trecut spaima cu ursul si voi faceti misto de mine!!! :D Hehehe! ... Adevarul e ca e o freza frumoasa in poza cu poneiul! Credeti-ma, ursu' ala nu avea nici pic de pieptene pe-acasa la el in padure, era zbarlit si plin de scaieti. Da' era frumos!
@lumi: Abia astept sa-l vedem pe Luca in fotografiile promise :)

Anonim spunea...

@genius: Despre acel ponei de la ICR din New York e greu sa mai comentezi, dupa ce s-a scris in presa, atat de mult. Cel mai mult deranjeaza pana la urma sigla fascista. Daca nu ma insel, e interzisa in toate constitutiile democratice din lume. Daca e asa, unde-i lege nu-i tocmeala, deci, ar fi trebuit sa fie luate masuri fara comentarii. Una e libertatea artei, alta e incalcarea legii. Revenind la poneii roz, ma gandesc ca fetitelor le si sta bine pe ponei roz, cel putin in vis, nu? Poneiul roz e la fel de trendy probabil, in lumea fetitelor, ca papusa Barbie. :D

Vergi spunea...

@genius- nu stiu daca un poney a ajuns trendy, nici macar nu stiu, ce isi viseaza fetitele, eu stiu doar ca sint om in toata firea, dar anul trecut, cind am vazut un pui de poney , l-am rugat pe Mircea sa mi-l cumpere, am promis ca ma ocup eu de el, ii gasisem si culcus in casuta din fundul gradinii!!! bineinteles, ca nu a vrut si apoi nu am vrut nici eu, ptc.cel vazut de mine era mic cit un catzel si eu credeam ca asa ramine, cind colo era un puiutz! totusi imi e tare drag de ei si abia astept sa ii vad!
@mihai- adevarul este ca dincolo de gluma te-ai purtat cu multa inconstienta si putea sa te coste de la niste coaste rupte la mai rau!e bine , sa ai cum sa faci niste poze fericite, dar nu e bine sa dovedesti la modul foarte concret, ca arta chiar cere sacrificii!ce nu inteleg eu este totusi, se face atita tam-tam in presa noastra si a voastra si nimeni nu ia masuri concrete, eu tin minte, cind eram tineri de tot ca mergeam la munte fara frica, nici pomeneala sa te intilnesti cu un urs! de ce se joaca autoritatile cu viata oamenilor, ca sa nu intreb, de ce se joaca oamenii cu viata lor si din pacate azi ai dovedit, ca tu faci parte din categoria asta!ma gindesc insa, ca pus in o asemenea situatie nu poti face altceva, gindesti dupa aia!
recunoasste insa ca poneii mei sint mai frumosi !!!ursi, brrrrrr!!!!

Katja - stapana de Athos spunea...

Hahahaha, il cunosc pe poneiul acesta! Am si eu o poza cu el! Sunt simpatici cu toate ca miros cam "ihhhh". :)
Sunt ProPonei!

Vergi spunea...

@katja- sa stii ca mi-a soptit poney-ul, ca te cunoaste si cind veniti se spala si se da cu parfumul vestit Poneyton!oricum va asteapta !

Vergi spunea...

@luminitza- cu tine incep cu bancul ala, ma ioane, tu esti prost ori te faci?? e ma fac!!!am scris un raspuns dar ce am facut cu el, ca la mine plecase, asa ca mai scriu o data. Abia astept sa vad pozele cu Luca si tzapul, poze care vor dovedi in primul rind, ca Luca e mai curajos ca mine, eu nu m-as apropia de un tzap!!!si ca tzapul la rindul lui e un tzap intelept, ca nu isi pune barba cu Luca!