duminică, septembrie 28, 2008

Ura!!!











A VENIT VARA !!! e drept ca abia de trei zile, e la fel de adevarat ca probabil putem spune deja , la revedere in 2009 vara draga! dar acum ne bucuram cu totii ca ne mai rasfata un pic! s-a umplut de viata covorul din fara terasei, infloresc ultimii trandafiri in gradina, se umple gradina de flori de toamna, pina si iepurasul e bucuros, ce iti poti dori mai mult pt. o zi de duminica?? asa ca afara cu noi, la soare, la plimbare, nu e timp de blog, de computer!!
va doresc tuturor o saptamina frumoasa cu mult soare , liniste si armonie! in casa, in suflet, la birou, sa fie o saptamina perfecta, in care sa iti vina parca sa imbratisezi pe cine iti iese in cale!

7 comentarii:

Sebastian Cochinescu spunea...

S-a întors vremea cu fundul în sus! Aici vine iarna, la voi vara... :)

Anonim spunea...

si aici e frumos, dar sunt obosita de nazdravaniile lui Luca.poate daca trage un pui de somn profit si eu si dorm un pic.dup-aia iesim si noi la soarele de toamna!plimbare placuta!

Anonim spunea...

A venit vara la voi?Vin inapoooooi!!!

Anonim spunea...

Vrem si noi la iepurasul vostru care a adus vara inapoi!!!

Vergi spunea...

@sebastian- avind in vedere ce multa vara ati avut voi, ni se cuvin si noua trei zile de vara!!bitte nicht neidisch sein!! dar a fost o zi de basm, ce pacat, ca miine cica vine toamna si daca are cineva dreptate in tara asta, meteorologii au intotdeauna!!
@luminita-din pacate copiii nu prea tin cont de anotimp si luca va deveni tot mai nazdravan! dar stii care e partea draguta a lucruriilor? daca in vreo zi ar fi prea cuminte, te-ai speria, ca e bolnav, asa ca mai bine nazdravan si sanatos, ca soarele oricum nu fuge!! multam de urare, Kölnul in plina toamna, ceva de vis!

Vergi spunea...

@viorica-pai e simplu de tot, Lufthansa zboara zilnic spre Düsseldorf, anunta, cind sosesti!! si asa intreaba toata lumea, de ce ai plecat!!
@mihai-iepurasul e de fapt prieten cu ingerasul, dar locuieste in coltul celalalt de gradina, se vad insa tot timpul si sint sigura, ca isi rid de noi, cind nu sintem de fatza!! au asa o fatza nostima de poznasi!asa ca ii cred in stare, sa aduca vara inapoi!

Anonim spunea...

Si la Timisoara a fost azi timp destul de frumos.Pe la prinz a fost un soare de vara care ne-a permis sa luam masa pe terasa.Chiar daca nu va mai fi asa de cald,imi doresc zile cu soare,zile senine,iar frigul sa vina cit mai tirziu.
Poze frumoase!