marți, septembrie 30, 2008

Brrr!!! a venit frigul!








ce ne facem dragi femei ? a dat frigul si s-a dovedit stiintific, ca femeile sint mai friguroase ca barbatii, ca cele mai sensibile parti ale organismului lor sint toamna si iarna miinile si mai ales picioarele si ce e mai rau, s-a dovedit ca majoritatea barbatilor urasc aceste anotimpuri si din cauza picioarelor reci ca ghiata, care li se strecoara in pat la incalzit, tocmai cind sa adoarma!! au gasit barbatii si o explicatie, se pare ca masa de muschi a femeilor e mai redusa ca cea a barbatilor! asa, ca la sala cu noi la facut de muschi si daca nu ...la atac,cindva tot adoarme partenerul si ne incalzim in voie! pina atunci citeva idei ilustrate:
-incercati sa bagati papucii de casa inainte sa ii incaltati in cuptorul cu microunde!
-pantofii captusiti cu alufolie cica apara de frig foarte bine!
-nu tine figura, in fiecare casa e o sticla cu te miri ce licoare fermecata, imporant e sa nu abuzati, ca va incalziti prea tare!
-poate i se face mila partenerului si va rasfata cu un masaj!
-daca nu , imbracati-va pe principiul foilor de ceapa,cit mai multe lucruri unul peste altul fac minuni! mai complicat la dezbracat!!
aveti si alte idei?
PS ideile nu imi apartin, le-am gasit insa dragute, papucii de casa tocmai ii scosesem din masina de spalat, cit despre picioare sint ale mele, am dreptul sa le public!!! de whisky nu m-am atins!


13 comentarii:

Anonim spunea...

Am deschis acum blogul,am vazut titlul articolului postat de tine aseara,m-am uitat apoi pe geam sa vad daca si azi a rasarit soarele si m-am bucurat vazandu-l pe cer,semn ca dupa atatea zile friguroase,"vine caldura!".Apoi m-am distrat copios vazand doua dintre pozele postate:incercam sa mi-l inchipui pe Mircea stand cuminte sa-i pozezi mainile facand masaj piciorushelor tale si cred ca stii sa apreciezi gestul lui,fiindca imi inchipui ca nu multi sotzi ar face asa ceva.Te rog sa-l feliciti din partea mea pentru gestul lui frumos,care se adauga multor altora pe care le face.A doua poza care m-a amuzat a fost cea cu papucii de casa in cuptorul cu microunde.Nu ma pricep la arta fotografica,dar cred ca poza asta ar merita un loc de cinste intr-o expozitie de arta contemporana.

Vergi spunea...

@viorica-bine ca e cald la voi, am mai spus-o, la noi e invers ca la voi, asa ca daca aud ca e soare si cald ma apuca disperarea!! cind va fi la noi!nici mie nu mi-a venit sa cred, ca mircea chiar va face poza, el isi are parerea lui despre activitatile mele pe blog, adica e pierdere de timp!!, dar se pare ca o fi inceput sa isi schimbe parerea! cit despre papucii in mikrowelle sincera sa fiu nu am avut curaj sa ii si dau drumul, chiar papuci fripti!!! Imi era ca patesc ca profesorul de chimie ,care a cerut o perla de la o doamna, ca sa dovedeasca , ca poate sa o dizolve in o anume solutie, si spre disperarea doamnei chiar a reusit.

Sebastian Cochinescu spunea...

Hahahaha tare faza cu papucii din cuptor! :)

Vergi spunea...

@sebastian-oricind ve servim cu ...papuci incalziti a la noi!chiar s-a facut frig, nu va face cu ochiul??nu mi-ati spus, ce metode de incalzire rapida aveti voi!

Sebastian Cochinescu spunea...

Păii... Încălzitul sub plapumă! :)

Katja - stapana de Athos spunea...

Imi amintesc de sezonul rece, pe vremea lu' impuscat' cand eram mica si-mi inghetau picioarele. In casa nu era cald si singura solutie la care "apelam" era mama care imi lua picioarele in maini si le freca bine pana cand imi reveneam. Acum am alta solutie: Sebi! Hahahahaha... In rest ciorapi grosi si incaltaminte "serioasa".

Katja - stapana de Athos spunea...

P.S. Vezi ca ti-am dat leapsa de la Athos de pe blog!

Anonim spunea...

eu am facut azi jogging in parcul de langa noi,pe un cer innorat de credeai ca-ti cade-n cap!asta in timp ce luca se dadea pe cago suravegheat de tony ("cago" inseamna" tobogan" in limba lui)!stii ce bine te incalzesti asa?

Vergi spunea...

@sebi-pai discutia a pornit tocmai de la incalzitul sub plapuma! adica barbatii sust5n, ca nimic nu e mai rau , cind e frig, ca un picior ,care se strecoara miseleste sub plapuma ta!!
@katja-mama ta a gasit atunci solutia ideala, asta era una din metode, un masaj la piciorushele inghetate, facut desigur de barbatul personal!ca si copil insa , ce poate fi mai cald decit o mina de mama? multam de leapsha, o sa ma uit, sa vad, ce e!

Vergi spunea...

@luminita-solutie ideala cu rezultat absolut sigur! dar ce te faci noaptea , cind iti e frig, ca doar nu o sa iesi la jogging in miez de noapte! asa ca imi e ca tot patul vecinului e cea mai buna sursa termica! Luca a inceput sa isi faca limba lui, sa notezi, ce spune, ca in timp mai uiti si cindva tare te-ar bucura, sa iti aduci aminte, de cite ceva spus mai deosebit. Eu rid si acum, ca cineva i-a spus lui Raducu , care sa fi avut vreo 4 ani, pungashule! dupa care a intrebat, stii ce e aia? la care Raducu convins si senin, da, vinzatorul de pungi!

Anonim spunea...

Problema frigului e si pentru femei si pentru barbati, la fel de grea. Eu pun in functiune fara sa stau pe ganduri caloriferul electric. Dar sa bagi papucii sau sosetele in cuptorul cu microunde, ce super tare idee! Daca mai pui si bocancii, poti sa-i mananci dupa aia cu furculita si cutitul, ca in celebra secventa a lui Chaplin din "Goana dupa aur", hahaha!

Vergi spunea...

@mihai uite, ca ne-a luat-o inainte Charlot dar ideea tot draguta ramine! cu conditia....sa scoti mai intii farfuria cu ciorba pusa la incalzit!!! si dupa aia ai un cuptor cu microunde la dispozitie! caloriferul e o idee, care ma face sa ma bucur, ca avem incalzire proprie si nu esti la dispozitia unor parinti de oras ca ai vostri, care in primavara dadeau caldura pe mai departe, desi era cumplit de cald, lumea statea cu geamurile deschise si se sufoca de cald, iar acum a dat frigul si nici urma de incalzit!!

Anonim spunea...

in patul vecinului?glumesti!in patul conjugal, aia da:-)
cat despre Luca, are dedicat un blog intreg plus zeci de acsete video de cand s-a nascut, nu-ti fie teama inregistram in fiecare zi!