vineri, septembrie 05, 2008

sint mare


'Dragii mei cititori, ptc. imi place sa cred, ca voi avea macar citiva, am reusit un lucru mare, sa ma descurc in expedierea unui text. Daca reusesc, aveti ceva de citit miine, cind promit o adevarata tema, daca nu , ghinion, o iau de la capat! Oricum va pun si o poza , sa fie ceva si pt. ochi! desigur daca... reusesc!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Draga sister, suntem foarte mandri de tine. Stiu ca nu e foarte usor sa te initiezi in tainele "artei" blogului :), dar uite ca tu ai reusit. De-acum, inspiratie ai, fotografii ai, talent ai cu carul! Succes! Abia asteptam postarile tale!

Anonim spunea...

Abia astept textele tale!!!!!!!Mult succes!

Vergi spunea...

@mihai tu esti mindru, ce sa mai spun de mine, ca simteam, ca ma apuca disperarea, cum imi explicai cum merge treaba! ma gindesc insa ca orice inceput e cu adevarat greu si ma descurc cumva!

Vergi spunea...

@viorica iti dai seama, cum astept eu textele mele, ca deocamdata simt ca mi-e capul gol de tot!!! pina la urma gasesc eu despre ce sa scriu, sa nu va dezamagesc.

Anonim spunea...

stii vorba aia mare: "ai reusit, continua, n-ai reusit, continua!!!"

Vergi spunea...

@Luminita chiar mare vorba, eu oricum continui si sper, ca intr-o zi ajung o mare blogatoare! cred, ca cuvintul blog vine de la a bloga, deci a scrie , scriitor, a bloga, blogator!