miercuri, septembrie 10, 2008

Surpriza


Pt.toti care au avut rabdarea sa citeasca meniul de seara banateana urmeaza acum meniul in original, pastrat cu mine atitia ani... special pt.blogul meu! multa voie buna cu el si eventual pofta buna, cui ii e chiar pofta sa il refaca!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Uitasem cuvantul asta frumos, "rachie" (tzuica) :) . Cine ma aude ar zice despre mine ca sunt vreun mare bautor. Nu, din fericire nici fumatul nici bautul nu s-au lipit de mine. Dar o rachie la o cina dintr-asta, prezentata in meniul tau, ar merge perfect la aperitive, cum am mai zis, o rachie rece de la gheatza.

robert spunea...

Cand il punem in practica (adica sa il mancam)?

Anonim spunea...

foarte frumos si imbietro meniul!pacat ca nu se vede lista intreaga de bauturi de dedesupt!

Anonim spunea...

si uite ca ei zic "cafa niagra" nu "cafea neagra" cum scrisesesi tu!

Vergi spunea...

@mihai - poftim la o rachie, in Banat e o placere sa il bei, nu e tare , e numa bun, sa te simti perfect dupa aia!
@robert - eu zic asa, cu prima ocazie voi dati rachia si eu pregatesc o masa pe cinste cu sarme si coleasa, nu o sa va para rau, ca v-ati dat pe mina mea.
@luminita - a fost o problema de redactie!!!ha, ha, iata ce am ajuns, adica dupa ce am copiat textul, mi-am dat seama, ca se putea fotografia, voi sinteti cu totii ashi in internet, nu era problema sa mariti imaginea si gata tot meniul !mie mi se pare insa fenomenal, ca am putut pastra un petec de hirtie atita amar de ani!!pacat, ca s-a renuntat la asemenea traditii, adica restaurantul era plin in seara respectiva, muzica era doar populara, costumele la fel iar clientii foarte alesi se bucurau, ca pot trai ceva autentic.

Vergi spunea...

@mihai - poftim la o rachie, in Banat e o placere sa il bei, nu e tare , e numa bun, sa te simti perfect dupa aia!
@robert - eu zic asa, cu prima ocazie voi dati rachia si eu pregatesc o masa pe cinste cu sarme si coleasa, nu o sa va para rau, ca v-ati dat pe mina mea.
@luminita - a fost o problema de redactie!!!ha, ha, iata ce am ajuns, adica dupa ce am copiat textul, mi-am dat seama, ca se putea fotografia, voi sinteti cu totii ashi in internet, nu era problema sa mariti imaginea si gata tot meniul !mie mi se pare insa fenomenal, ca am putut pastra un petec de hirtie atita amar de ani!!pacat, ca s-a renuntat la asemenea traditii, adica restaurantul era plin in seara respectiva, muzica era doar populara, costumele la fel iar clientii foarte alesi se bucurau, ca pot trai ceva autentic.